Girlspace.com

S.O.S. Beauty tipy

Ahoj, vítám Tě u dalšího článku, kde Ti ukážu 10 beauty tipů, které v životě určitě alespoň jednou využiješ. Doufám, že se Ti článek bude líbit. :)


ZASCHLÁ ŘASENKA

Je tvoje řasenka vyschlá a dělá na řasách hrudky? Tak na to existuje jednoduchý trik: Pořádně řasenku zavři a ponoř ji na pár minut do sklenice s horkou vodou. Ztuhlý obsah řasenky se díky teplu uvolní a Ty tak můžeš svojí oblíbenou řasenku používat ještě pár týdnů.


PUPÍNKY

Dělá se Ti na tváři pupínek? Tak ho na noc namaž zubní pastou! Pasta pupínek vysuší a ráno s ním nebudeš mít žádné trápení. Hlavně pupínek nemačkej!


KRÁTKODOBÝ PARFÉM

Používáš ráda parfémy, ale máš pocit, že po pár minutách je vůně pryč? Tak před nanesením parfému aplikuj na místa, kam nanášíš parfém, trochu obyčejné vazelíny a potom nanes na místa parfém. Uvidíš, že vůně se Tě bude držet omnoho déle.


MASTNÉ VLASY

Nemáš už čas umýt si vlasy a nikde není suchý šampon? Tak sáhni po transparentním pudru a obast kolem obličeje a pěšinky zapudruj. Pudr nasákne mastnotu a Tvoje vlasy tak vydrží jeden den bez umytí.


PODRÁŽDĚNÁ POKOŽKA

Máš po sportu podrážděnou pokožku? Pak s sebou vždy měj termální vodu ve spreji, kterou nastříkej vždy po sportu na obličej. Pleť se díky ní sklidní a bude osvěžená. V létě ji lze použít na make-up, který bude vypadat i v horkých dne čerstvě. Termální vodu ve spreji seženeš v lékarně.


LÁMAVÝ NEHET

Začíná se Ti lámat nehet? Tak potom si ho podomácku uprav! Jak? Stačí Ti na to papírový ubrousek a zpevňující lak na nehty. Daný nehet nalakuj tenkou vrstvou průhledného laku na nehty a přilož na něj kousek ubrousku o velikosti nalomené části nehtu. Ubrousek přitlač a přetři průhledným lakem. Poté si nehet nalakuj svým oblíbeným barevným lakem a nikdo nepozná, že máš nalomený nehet.


NÁHRADNÍ LINKA

Došla Ti linka na oči? Tak to potom sáhni po řasence a štětci na oční linky a kartáček řasenky otři o štětec a nanes linku tak, jak jsi zvyklá.


FLEKATÉ OPÁLENÍ

Zradil Tě samoopalovací krém, a Ty teď máš obličej samý flek? Smíchej tedy vodu a jedlou sodu a směs krouživými pohyby vmasíruj na flekatá místa. Poté jen opláchni vodou a nikdo si nevšimne, že jsi měla ,,nehodu".


NÁHRADNÍ ODLAKOVAČ

Chceš se zbavit oprýskaného laku na svých nehtech, ale došel Ti odlakovač a Ty nemůžeš navštívit drogerii? Tak potom sáhni po laku na vlasy a nastříkej ho na nehty. Poté ho setři odličovacím tamponkem. Pokud doma nemáš lak na vlasy, sáhni po průhledném laku na nehty, nehty s ním natři a ještě za mokra setři. Nová vrstva laku totiž s sebou veme i tu starou vrstvu.


ZLOMENÁ RTĚNKA

Zlomila se Ti oblíbená rtěnka? Potom použij zapalovač a nahřej spodní stranu ulomené části rtěnky, přilož ji k tubě a dej na hodinu do mrazáku. Rtěnka bude jako nová.



Doufám, že se Ti článek líbil a že se Ti tyto tipy budou i v budoucnu hodit. :) Případně napiš, o čem by měl být další článek. :)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.