Girlspace.com

15 důvodů, proč je super být holka

Každá z nás si už aspoň jednou řekla, že to kluci mají snadnější. Nemusí si holit nohy, můžou čůrat vestoje... Ale to je jen málo výhod! Tady je celkem 15 důvodů, proč to mají holky lepší.

 

KDYŽ MÁME NA TVÁŘI NĚJAKÉ NEDOSTATKY, MŮŽEME JE ZAMASKOVAT

Ať už jde o otravné pupínky nebo o kruhy pod očima, můžeme je zamaskovat makeupem. Můžeme se nalíčit kdy chceme. Řasenka pro sexy pohled, rtěnka pro neodolatelné rty. Tyhle vychytávky kluci používat nesmí!  Když mají špatný den, tak prostě vypadají špatně.:)

 

AŤ JDEME KAMKOLIV, VŽDYCKY CHYTNEME TAXI

Je to prosté. Vyjdeš ven, úsměv, zamávání a už se k nám blíží taxík. 

 

ŽENSKÉ PROBLÉMY MŮŽEME POUŽÍT JAKO VÝMLUVU

Každá z nás začne dřív nebo později mít měsíčky. Jsou dost nepříjemné, ale zároveň jsou skvělou výmluvou! Stačí říct ,,bolí mě břicho" a můžeš se vyvlíknout z tělocviku. A když ti je zle, můžeš to svést na ně!

 

JE NORMÁLNÍ, ŽE PROJEVUJEME SVÉ EMOCE

 Jako citlivější pohlaví můžeme projevovat své emoce jak se nám zachce! Můžeme řvát strachy u hororu nebo brečet při romantickém filmu. To kluci dělat nesmí, jinak by byli za bačkory! Občas mohou být naše emoce i dobrou záminkou.

 

KDYŽ NĚCO NEVÍŠ, MŮŽEŠ TO ZAMASKOVAT SVÝM ŠARMEM

Je jedno, jestli se to stane ve škole nebo v partě. Stačí milý úsměv a hned odvedeš pozornost jinam. Nikdo přece nechce být za hlupáka!

 

ŽENY ŽIJÍ DÉLE NEŽ MUŽI

Možná největší plus, jaké máme. Je vědecky dokázané, že ženy se dožívají průměrně 80 let, zatímco muži ,,jen" 74 let. A to je super, ne?

 

VYPADÁME SEXY V KLUČIČÍM OBLEČENÍ

Pohodlné chlapecké džíny nebo košile? Vypadáme v tom sexy! Kluci si naše věci půjčovat nemohou. Sotva můžou nosit naše sukně nebo podpatky!

 

NA PRVNÍM RANDE NEMUSÍME PLATIT

Můžeš sice za sebe zaplatit, když budeš chtít, ale nemusíš. Kluci tuto možnost nemají. Musí být vždy za gentlemany a nabízet se, že zaplatí.

 

NEMUSÍME SI DĚLAT STAROSTI S CITLYVÝMI MÍSTY

Určitě už jsi někdy viděla, jak se nějaký kluk válí na zemi s rukama mezi nohama. Kopanec mezi nohy je dost bolí! S tím si my holky nemusíme dělat starosti.

 

,,ŽENY A DĚTI PRVNÍ"

Tato věta zazněla ve filmu Titanic. Je hodně poučná. Jako holka bys šla do záchranného člunu první. Důvod: Je potřeba se postarat o potomky!

 

HOLKY NEMAJÍ PLEŠ

Kluci si s tímhle problémem musí lámat hlavu už od 30ti let.

 

PŘI OSLOVOVÁNÍ NĚKOHO, KDO SE NÁM LÍBÍ, MŮŽEME BÝT OSTÝCHAVÉ

Padl ti někdo do oka? Pokud ano, určitě by jsi ho chtěla oslovit. Ale to nejde tak rychle! My holky se můžeme stydět. To kluci ne. Musí být ti odvážní a většinou jsou to oni, kdo nás oslovuje.

 

V LÉTĚ VYPADÁME SEXY

V létě máme my holky na výběr. Je na nás, jestli si vezmeme šaty, sukni, kraťasy, žabky, podpatky.... U kluků to jsou jen tenisky, šortky a kalhoty.

 

MUŽI NIKDY NA SVĚT NEPŘIVEDOU DĚTI

Určitě si teď nezatěžuješ hlavu tím, že jednou budeš mít děti. Tenhle zážitek si však vyzkouší jen ženy!

 

HOLIT SE MŮŽEME JEN V LÉTĚ

Holení nohou je dost otravné, ale my se s tím zatěžujeme jen v létě. V zimě to není moc potřeba. Ale kluci se musí holit každý den. Chlupatý obličej se nedá tak snadno schovat!  

  

 

    Děkuji, že jste si tenhle článek přečetli, pokud se vám líbil, dejte plus.

Do komentářů mi napište, jaký byste chtěly článek :)

Vaše Lagoona <3

 

Komentáře

Luuuuucka(Brasil)

Není pravda že kluci make up používat NESMÍ. Proč by nemohli? Ano, je to trochu zvláštní, ale nepiš něco co není pravda, kluci ho používat smí, jenom to není běžnésmajl

LuuuuuckaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

Luuuuucka: Budu se opakovat: ber na vědomí, že tento článek je staršího data. Ano, vím, že i kluci používají make-up, ale tenkrát, když jsem psala tento článek, tak jsem nic takového nevěděla a neznala. Čti si prosím, kromě samotných článků, také data, kdy byly vydány. smajl

Lagoona BlueTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PÁJA001VIP

Lagoona Blue: Já bych to prostě jako výmluvu nepoužila. Do omluvenky bych řekla mamce aby napsala "Nevolnost" A hotovo.
Mně to přijde prostě takový... Trapný

PÁJA001To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.