Girlspace.com

Jak napsat nejlepší článek

Blog na HPD je novinka, každopádně je tady už plno článků, ale některé z nich jsou však zbytečné a nezajímavé. Pokud chceš psát články, měla bys vědět, jak zařídit aby je lidi četli.

 

NÁZEV

by měl zaujmout a zároveň napovědět, o čem bude daný článek. Pokud chceš mít v názvu nějaké symboly, rozhodně to s nimi nepřeháněj. Dva symboly by měli stačit. Pokud už jich ale chceš víc, dbej na to, aby se hodili k příslušnému tématu. Taky nepiš nesmyslné články, jen proto, abys jich měla nejvíc. Ono není výhra mít nejvíc článků, ale kvalitní články!

 

TEXT

by měl být věcný, bez zbytečných vět. Do textu NIKDY nepiš soukromé informace o sobě, či o svých blízkých. Taky nepiš zbytečné věty ani otázky. Pokud se chceš na něco zeptat, zeptej se rodičů, kámošek nebo jiného dospělého, ale neptej se celého webu!  Zaprvé to nikoho nezajímá a za druhé můžeš způsobit, že si o tobě budou lidé myslet, že nejsi normální a podle toho by s tebou mohli jednat. Takže raději nepiš blbosti, ale užitečné rady, tipy nebo povídky, ale nepřežeň to.

 

OBRÁZKY

vkládej postupně k daným tématům. Třeba pokud píšeš o tipech na lakování nehtů, tak přidej obrázek nebo nejlépe foto návod. Taky nedělej reklamu obchodům, firmám nebo jiných zařízeních. Nejsi přece maskot dělající reklamu! Tady sem nedávej obrázky, které by byly nevhodné. Taky to s obrázky nepřeháněj. Obrázky jsou sice fajn, ale děláš článek ne foto patlanici!

 

INSPIRACE

Tu získáš tím, že se prostě podíváš na některé články ostatních a sama si uděláš názory na určité články. Které nestojí za nic a které by se daly číst věčně. Takhle si je rozděl. Z těch co bys ráda četla pořád si vem příklad. Líbí se ti rady o módě? Tak piš o módě. Nekopíruj ničí články, to je zakázané! 

 

Tohle jsou rady jak nedělat zbytečné články a stát se populární spisovatelkou! 

Komentáře

Luuuuucka(Brasil)

Budu se opakovat, ale jako už tady píší ostatní holky: Píšeš, jak napsat úžo žúžo článek, přitom:
1. Rady může být i víc
2. Nemáš nám co rozakzovat jako : nikdy, nepřeháněj atd.
3. Máš celkem štěstí, že ve článku nemáš položku gramatika, byla by to celkem ostuda s tím, jak je tento tvůj článek napsaný.
4. Nemůžeš psát blog, pokud pod každý komentář, který ti někdo napíše a který není komentář typu : Úžasný článek, jsi nej. Pokud pod každý takovýto komentář napíšeš: Nepleť se mi do psaní, nebo Je mi to fuk apod. tak se pak nemůžeš divit, že nec¨gativních komentířů přibývá. A asi se s tím budeš muset smířit, protože, jak tak koukám, hodně kometářů pod tvými články je spíš kritických (ať už hodně negativních, nebo konstruktivní kritika)

LuuuuuckaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

Luuuuucka: Ahoj, tvůj komentář je oprávněný, nicméně trochu opožděný. Tento článek je staršího data a sama už nevím, co jsem do něj napsala, navíc jsem v době, kdy jsem ho psala, přemýšlela úplně jinak. Nemůžeš mě teď vinit za něco, co už je 3 roky staré. Ano, máš právo vyjádřit svůj názor, ale ber na vědomí, že se vyjadřuješ k něčemu hodně starému. smajl

Lagoona BlueTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Lagoona Blue: Vidíš, tak smysl máš.
Ale mě to smysl přestalo dávat. Až si s tebou budu chtít normálně psát, napíšu ti do zpráv.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

hele holky, je hezké že píšete, že si vaši kritiku nemám brát osobně, ale já ji beru osobně! sažím se, aby ste měli kvalitní a zajímavé články, a vy furt jenom kritizujete! takže si svoji kritiku nechte, protože mě to ničí!smajlsmajlsmajl

Lagoona BlueTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Hanulak(Píšeme povídky a příběhy)

1. každý kvalitu článků chápe jinak.
2. jaksi mě pobavilo, když říkáš aby nedávali osobní informace na blog, když ty je máš na svém profilu
3. někdy se člověk může zajímat na názory někoho jiného než svých známých. Zkus na to myslet smajl
4. chválení nějakého výrobku nemusí být nutně reklama
5. chápu že nemáš ráda zbytečné články. taky je nemám ráda. ale připadá mi, jako bys tady skoro přikazovala jak články psát. Každý má svůj názor a osobní styl.

Jestli se ti články nelíbí, nezaujal tě název nebo tak podobně, tak je nečti. Tak jak jsi to sama psala.

Jenom taková kritika, nemusíš si to brát smajl

HanulakTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Because Ballet(Dívčí poradna☼)

Ahoj, souhlasím s tím, že ne všechny články mi přijdou zajímavé... ,ALE přijde mi, že se malinko povyšuješ nad ostatní a někoho možná malinko urážíš...přece jen NIKDY...to se mi zdá jako rozkaz! Nápad jako takový na tento příspěvek hodnotím kladně, jen celkově vyzněl jako "dokonalej článek budeš mít jen díky tomuto návodu". Nemusíš přece číst plátky, co tě nebasmajl.
Je to jen konstruktivní kritika, tak si to hlavně nějak nebersmajl.
Btw. Trochu se procvič v českém jazyce, nic ve zlémsmajl.

Because BalletTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

GoodBalonky(Dívčí poradna☼)

Né každá holka tady chce být populární spisovatelkou smajl
Myslím že tento článek je zbytečnýsmajlsmajlsmajl
Někteří se chtějí svěřit ale ne přehnaněsmajl
Pokud teda nevíš o čem blogy jsousmajl

GoodBalonkyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

GoodBalonky: 1. to chápu, ale některé články ani nejsou články, ale jen souvětísmajl
2.zbytečný není, je to rada jak udělat dobrý článek smajlsmajl
3. to taky chápu, ale to svěřování musí mýt smysl smajl
4. to vím, ale už mě štvou ty články, které jsou jenom jedna až dvě věty a právě kvůli takovýmto článkům mizí ty normální až užitečné články chápeš?smajl

Lagoona BlueTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.