Girlspace.com

Novinky a zajímavosti z královské rodiny

Kdo by neznal britskou královskou rodinu. Minimálně vévodkyni Kate (36) a jejího manžela Williama (35) zná snad každý. Kromě nich určitě znáš i jejich potomky - prince George (4), princeznu Charlottu (2) a novorozeného prince, jehož jméno je zatím tajemstvím. V tomto článku se dozvíš pár informací, které o této rodince možná nevíš.


Nový přírůstek

Málokomu unikla informace, že královská rodina slaví příchod nového potomka. Novorozený princ je starý sotva pár dní, a už je hitem internetu. Jeho maminka před novináři jen září, a to tak, že jen málokdo by věřil, že nedávno porodila.




Smutné poselství

Co už tolik lidí neví je, že Kate opouštěla porodnici vždy v šatech, kterými vzdávala hold svojí tchýni, princezně Dianě (+36). Ta když opouštěla porodnici s princem Williamem v náručí, měla na sobě volné šaty s puntíky. Podobné šaty zvolila vévodkyně Kate, když vycházela z porodnice s princem Georgem.

Vzhledem k tomu, že Diana neměla dceru, vyšla Kate po druhém porodu z porodnice v podobných šatech, jako měla při prvním odchodu z porodnice, rozdíl byl v tom, že místo puntíků zvolila květiny, aby bylo poznat, že se narodila holčička.

Ani potřetí tomu nebylo jinak. Kate opět vzdala hold babičce svých dětí, tentokrát v červených šatech s límečkem. Podobné měla Diana, když vycházela z porodnice s princem Harrym (33).


Krásná pár hodin po porodu

Celý svět se pozastavuje nad otázkou, jak je možné, že vévodkyně Kate vypadá jen pár hodin po porodu tak dobře a zdravě, jako by ani nerodila. Důvodem je její příprava na samotný porod. Důležitá je i její dieta, ke které patří ovoce, zelenina, libové maso, ale i avokádo a její vlastnoručně vyrobené smootie, obsahující špenát, borůvky, kapustu a spirulinu, což je sladkovodní sinice bohatá na železo, bílkoviny a vitamíny, což je přesně to, co Kate před porodem potřebovala.

Komentáře

terri007(NIALLERKY:-))

Já jsem zas někde četla,že Kate vypadala tak dobře díky vizážistům,kteří za ní přijeli do porodnicesmajlA taky to možná bylo tím,že rodila ,,hypnoporodem"smajlBtw.Pěkný článeksmajl

terri007To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

terri007: Ano, to je taky pravda. Ale i její dieta měla na jejím poporodním vzhledu jistou roli. Všechny tyto metody, od diety přes hypnoporod až po vizážisty daly dohromady její vzhled. Btw.Děkuji.smajl

Lagoona BlueTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.