Wedding Dressing Up
Hra - Wedding Dressing Up
Video se načítá
Rainbow Dash Attack
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá
 

Girlspace.com

Když tě chytnou emoce

Každé z nás se chce někdy brečet nebo řvát vzteky. Ne všechny z nás se ale umějí ovládat. Tady je pár rad, jak zkrotit své emoce a nenechat se jimi přemoct.


TVŮJ KLUK TI DAL KOPAČKY PŘED TVOU BFF A TY MÁŠ STO CHUTÍ BREČET

Rozchod není příjemný, to je bez řečí. Pokud ti tvůj kluk dal kopačky někde v klidu, kde je jen tvoje bff, tak se jí můžeš vybrečet na rameno. Pokud jste ale ve škole, na ulici nebo někde, kde je plno lidí, musíš se ovládnout. Začni polykat nebo se napij, pokud to nepomůže, štípni se. Pokud ani to nepomůže, jdi se svojí bff někam, kde budete samy a kde se můžeš vybrečet. Pokud ani takové místo nenajdete, jdi domů a vybreč se tam.


TVOJE BFF TI PŘEBRALA KLUKA A TY ZUŘÍŠ A CHCEŠ JI DÁT PÁR FACEK

Správná bff by ti tohle nikdy neudělala, pokud to udělá, není to pravá bff. Pokud již stojíte proti sobě a ty jsi už rudá vzteky, rychle popros svoje kámošky, aby tě chytly, než se na svoji bff vrhneš. Bude taky lepší, když tě odtáhnou někam pryč. Až se uklidníš, tak třeba druhý den si s nima oběma promluv. Pochopí to. V takových situacích je každý zoufalý a to vyvolává obří záchvat vzteku, takže pochopí, co ti bylo.


TVOJE KÁMOŠKY TĚ VYHODILY Z PARTY A TY NEVÍŠ PROČ A CHCE SE TI BREČET

Hned jak ti to řeknou, tak se jich zeptej proč.Pokud ti řeknou větu typu: ,, však ty víš proč!" řekni jim po pravdě že nevíš a pak zkus hádat, proč to. Slibuj že už danou věc neuděláš a pokud tě nevezmou zpátky, najdi si jinou partu. Ikdyž je to velmi smutné, nebreč. Zkus tipy z článku 1. Štípat se, polykat, napít se. Pokud to nepomůže, zkus myslet na něco veselého. Pokud ani to nepomůže, zkus myslet na to, proč pro partu hlupaček vlastně brečíš. Jsou hloupé, že tě vyhodily!

VÍCE V DALŠÍM DÍLE

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.