Girlspace.com

Módní trendy této zimy

Po dlouhé době je tu přehled módních trendů, které by Ti neměly uniknout. Zkoukni, co je in v lednu 2017 a pouvažuj, jestli by nebyl čas navštívit nějaký ten obchůdek s oblečením. :)


RŮŽOVÁ

Nemyslí se tím hned bárbínovská růžová :). Teď frčí odstíny od starorůžové po pudrovou. A je úplně jedno, jestli si v těchto barvách vezmeš top, kabátek, nebo třeba kabelku. In budeš i tehdy, když budeš mít růžové doplňky.












KOZAČKY NA KOLENA

Na tento módní hit si dej pozor, pokud jsi menší postavy. Mohla by jsi vypadat menší než jsi. K nošení kozaček nad kolena potřebuješ být vysoká a mít štíhlé nohy.










KOŽEŠINA

Nemusíš mít hned drahou pravou kožešinu, která pelichá. Stačí Ti umělá kožešina, ať už na vestě, nebo na kabátku. Frčí všechny kožešiny, od leopardího vzoru přes kožešinový límec, až po ombré styl. Při výběru kožešiny si dej pozor na šířku kožichu, aby jsi nevypadala jako medvěd.









,,ZIMNÍ" ŠATY

Nemusí to být hned dlouhé pletené šaty s huňatým límcem :). Stačí Ti bohatě šaty z vlny, které Tě náramně zahřejí. Pokud se Ti nechce oblékat si na šaty ještě svetr, tak si pořiď svetrové šaty, které Ti ušetří práci s oblékáním svetru a navíc Tě i příjemně zahřejí.











ROLÁK

Rolák může být pro někoho velmi nepříjemný, nicméně době, kdy byl rolák nejhorším kouskem oblečení, už odzvonilo. Dnes existuje spousta příjemných materiálů, ze kterých se roláky vyrábějí. Proto se neboj, a vyraž do obchodu vybrat nějaký, který se Ti sedne jak vzhledem, tak materiálem. Pokud si nepřišla na chuť samotným rolákům, můžeš vyzkoušet i rolákové šaty.












Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.