Girlspace.com

Jak se vyfiknout na rande

Jdeš na rande a nevíš, co si obléct? Nevíš, co si vzít do restaurace, na koncert nebo do kina? Nepanikař! Tady máš rady, jak být cool na rande určitého druhu!


RANDE V RESTAURACI

Na takováhle rande chodí spíš starší dívky, nicméně mnohé z nich neví, co na sebe, aby zaujaly. Taky záleží o jakou jde restauraci. Pokud je to elegantní podnik, kam se chodí večer, rozhodně by si dívka neměla obléct moc světlé a dlouhé šaty. Na takové rande se hodí kratší nejlépe černé šaty. Pokud nemáš černé, nevadí. Stačí i červené, tmavě modré nebo smaragdově zelené.Make-up by měl odpovídat šatům. Totéž doplňky. Pokud máš třeba červené šaty a boty a nemáš k nim doplňky, lze si vzít černé šperky a kabelku. Hlavně to musí být sladěné!


RANDE NA KONCERTU

Tady opět záleží na druhu koncertu. Pokud jdeš na rokový koncert, vsaď na třásně a rozpuštěné vlasy. Pokud jdeš na koncert nějakého orchestru, vem si radši něco světlého. Taky to nepřeháněj s doplňky. Chceš zaujmout, ne být pro smích!


RANDE V KINĚ

Do kina se hodí něco krásného a pohodlného. Zkus volné šaty, které ti perfektně sedí a zároveň v nich vypadáš dokonale. Taky bys to neměla přehánět s make-upem. Lesk na rty a oční stíny by ti měly stačit. Taky použij nějaký parfém. U některých filmů se můžeš i zpotit, takže si pak uvědomíš, jak ti parfém pomůže. :)


Více se dozvíš v dalším díle.


Komentáře

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Wow, tak to je něco! Dneska už nemám plusko, ale zítra ti jedno přistane! Opravdu smekám a stahuji, sdílím a všechno možné! To se může hodit. JUe vidět, že tomu rozumíš. Těším se na další díl.

RiveTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.