Girlspace.com

Módní trendy této zimy

Chceš být tuto zimu trendy? Tak čti dál a nech se inspirovat!

 

PERLY 

Hodí se úplně všude a nemusí být jen elegantní. Třeba černé nebo červené. Na světě je mnoho velikostí a barev, takže se neboj, že by sis nevybrala. :)

 

LEOPARDÍ VZOR

Leopardí vzor je in už dlouho. A stále se vrací do módy! Neboj se v zimě obléct třeba leopardí legíny nebo šál!

 

VÍNOVÁ

Je jedno, jestli si dáš vínové kalhoty nebo čepici, tak jako tak budeš in! Vínová barva tě dokáže pěkně rozzářit, ale zároveň působí elegantně.

 

PASTELOVÉ BARVY

Kdo říká, že se v zimě chodí jen v tmavých barvách? Neboj se experimentovat s barvami! Pastelové barvy tě krásně oživí a ukáží ostatním, že se nenecháš přehlížet! Krásně tě zvýrazní a zároveň můžeš vypadat elegantně.

 

PLYŠÁK

Kdo by chtěl ty nudné bundy a vesty, na které když si sáhneš tak máš pocit, že saháš na rohožku? Pořiď si do šatníku kožešinky! Nemusí být zrovna z pravé kožešiny, která nejenom, že je drahá, ale ještě pelichá. Nikdo ti nebude vyčítat, že máš v šatníku umělou kožešinu. Kožešiny jsou nádherně měkounké a heboučké. A navíc roztomilé. :)

 

KOSTKY

Že se kostky hodí jen na podzim? Blbost! Je jedno, jestli si oblečeš kabát nebo šálu, budeš in! Pokud se ti do kostkovaného kabátku nechce, můžeš zůstat u staré dobré klasiky: kostkovaných košil! Budeš in i v košili. ;) 

 

  

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.