Girlspace.com

Typy na zimní outfity

Ahoj, vítej na mém blogu, který po dlouhé době zase rozjíždím, a dneska jsem se rozhodla, že napíšu článek s typy na zimní outfity, protože na tílka a džíny s dírami na kolenou je už přece jen trochu zima :) snad se Ti článek bude líbit a pomůže Ti být nejen teple, ale i pěkně oblečena :)


ZIMNÍ BUNDY

Určitě už od mamky slyšíš ,,Teple se obleč, je tam zima!"  a ty jen koulíš očima, protože víš, že si budeš muset vzít tu zimní bundu, ve které vypadáš jak sněhulák. I když tomu možná moc nevěříš, tak i zimní bundy můžou být velice elegantní a nemusí působit jen tím sněhuláčím dojmem. Nejlepší volbou jsou bundy bílé a černé barvy, opatřeny páskem, který je  pase ,,rozdělí" a Ty tak nebudeš vypadat jako sněhulák.


ZATEPLENÉ LEGÍNY

Miluješ pohodlí, ale nechce se Ti mrznout v obyčejných legínách? Tak se v obchodě poptej po zateplených legínách, které většinou mají nějaký ten typický zimní vzor, ale nemusí být tomu tak vždy ( já sama mám třeba jedny s leopardím vzorem). Pokud se bojíš, že by jsi v takovýchto legínách vypadala, jako by jsi zrovna vstala od televize, tak si k nim vezmi úzké, vysoké kozačky a elegantní jednobarevný rolák a uvidíš, že nebudeš vypadat jako povaleč od televize :).


SVETRY

Když se řekne svetry, hodně lidí si představí ty strašné, ručně pletené svetry, které Tě kousaly na každém centimetru kůže a rádi si na nich pochutnávali moli. Období těchto svetrů je už ale dávno pryč, a do módy jdou svetry, které nekoušou, zahřejí a vypadají velice elegantně. Lze je nosit k džínům, k sukním, pod kabát, pod bundu, zkrátka skoro ke všemu. Můžeš k nim kombinovat hodinky, náramky, různé náhrdelníky, náušnice a tak dále. Ale pozor: rozhodně je nekombinuj s příliš masivním náhrdelníkem nebo s hodně dlouhými náušnicemi. Svetry také nekombinuj s pletenými šaty.


PLETENÉ ŠATY

Nosíš ráda šaty, ale je Ti v letních šatech už moc zima? Tak sáhni po pletených šatech! Jsou to vlastně svetry ušité jako šaty. Pletené šaty jsou stejně jako normální šaty velice elegantní a navíc Tě i krásně zahřejí. K jednobarevným šatům se hodí náhrdelníky, náramky, hodinky atd, k vícebarevným šatům, nebo šatům se vzorem, se hodí jen decentní náušnice ( takzvané pecky). Pokud máš širší šaty s krátkým rukávem, neboj se pod ně obléknout jednobarevné tričko s dlouhým rukávem a pokud máš šaty s dlouhým a uzkým rukávem, můžeš na rukáv dát nějaký náramek. Kreativitě se meze nekladou!



Doufám, že se Ti článek líbil a že Ti alespoň trochu pomohl. V dalším článku se podíváme na zimní doplňky.:)






Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.