Girlspace.com

Móda pro toto léto

Už Vás nebaví pořád poslouchat, že nejste in? Nezoufejte! V tomto článku se dozvíte, co by Vám nemělo chybět v šatníku a co byste měli radši vyhodit. Nechte se inspirovat!



NÁMOŘNICKÉ PRUHY

prostě patří k létu. Ať už máte tričko, top nebo i šaty, budete in! Hodí se k nim bílé a modré doplňky, ale lze použít i černé. Hodí se na každou příležitost pro štíhlé i boubelky, takže nemějte obavy, že by Vám proužky neslušely. :)


KOŠILE

se dají nosit místo trička nebo jako doplněk, kterým lze zamotat hlavu každému klukovi. Je jen na Vás kolik knoflíčků si necháte rozepnutých, tak jako tak se košile hodí i na plavky, takže budete sexy za všech okolností. Košile si určitě zamilujete, jelikož existuje nespočet druhů: kostičky, jednobarevné, vícebarevné,tmavé, světlé, pestrobarevné... zaručeně si vyberete.


OVERALY

se hodí na každou příležitost. A je úplně jedno, jestli se špagetovými ramínky nebo s rukávy. Overalů je mnoho druhů: s ramínky, ber ramínek, s dlouhými nohavicemi, s krátkými, s rukávy, bez... Je to jen na Vás.


VOLNÉ KALHOTY (SULTÁNKY)

se hodí pro ty, co mají radši kalhoty. A není třeba smutnit, existují i sultánky s krátkými nohavicemi pro odpolední nákupy nebo s dlouhými nohavicemi pro rande v podvečer, stačí si vybrat!


ČERNÁ

je velice elegantní barva. Myslíte si, že se k létu nehodí? Omyl! Černá je hitem letošního léta, ať už na oblečení nebo na doplňcích, takže hurá do černé!


KOSTKOVANÉ VZORY

se nehodí jen na košile, ale i na šaty, sukně, ale i kalhoty ( i když tohle je kapku neobvyklé), každopádně nic s nimi nezkazíš, ale dávej si pozor: některé kostky mohou být moc velké nebo výrazné a nemusely by ti slušet. Ale to je ve hvězdách.







Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.