Girlspace.com

Štětce a jiné pomůcky

Štětců je strašná spousta, ale k čemu slouží který? Se kterým si namalovat oči a jaký štětec použít k rozetření make-upu? To Ti poradí tento článek, kde se dozvíš i o jiných beauty pomůckách.


BUFFING BRUSH

Tento štětec Ti vykouzlí přirozený make-up bez větší námahy. Stačí na něj nanést produkt a jemným ,,poťupkáváním" pořádně rozetřít do pleti. Je důležité vybrat si štětec se syntetickými štětinami, který do sebe nenasákne tolik produktu a je lehký na údržbu.








ŠTĚTEC NA KOREKTOR

Potřebuješ zamaskovat pupínky nebo kruhy pod očima? Tak si pořiď tzv. concealer brush. Tento štětec je menší a placatý, aby se s ním dalo pracovat na menších plochách.








ŠTĚTEC NA PUDR

Tento štětec je velký a kulatý s jemnými štětinkami. Je lepší, než houbička, kterou obvykle pudr obsahuje, protože ta zbytečně nanese na pleť větší množství produktu, než je třeba. Tímto štětcem lehce popraš nos, čelo a bradu. V případě, že máš mastnou pleť i tváře. Ještě před použitím štětec trochu oklepej, ať nenaneseš víc produktu, než je třeba.









KONTUROVACÍ ŠTĚTEC

Konturovací štětec je zkosený, takže kopíruje tvar tváří. Lze ho používat na aplikaci tvářenky, bronzeru, konturovacího pudru nebo rozjasňovače.








BEAUTY BLENDER

Beauty blender je vejcovitá houbička určená na nanášení tekutých a krémových produktů. Nic jiného pro dokonalý make-up snad ani neexistuje.








KARTÁČEK NA OBOČÍ

Základem dokonalého obočí je samozřejmě tvar. Ten se nejlépe upravuje kartáčkem na obočí, který lze nahradit vyschlou řasenkou. Ujisti se ale, že je řasenka dostatečně vyschlá, jinak Tě čeká nepříjemné překvapení v podobě černého obočí.








BLENDING BRUSH

Tento štětec slouží hlavně k rozetření očních stínů. Lze s ním nalíčit i spodní stranu víčka (stačí štětinky stlačit mezi prsty). Pokud nechceš mít soustu štětců na líčení očí, pak je tento štětec jasnou volbou, protože se dá použít univerzálně.








ZKOSENÝ ŠTĚTEC

Tento štětec je ideální na aplikaci očních linek. Lze s ním dokreslit i obočí.








SMUDGE BRUSH

Tento štětec může být kulatý nebo plochý. Vždy má krátké , se kterými se dostaneš do očních záhybů, i na spodní víčko. Je ideální na složitější a výraznější líčení očí.








KLEŠTIČKY NA ŘASY

Kleštičky na řasy slouží k natočení řas. Používej je vždy před aplikací řasenky, jinak si poškodíš řasy.



Komentáře

BellavillaVIP(HPD časopis)

smajlsmajl No já bych asi hodnotit raději neměla, protože fanoušek holek, které se malují před 15 rokem nejsem no...Já myslela, že mluvíš o štětcích na výtvarku...tak nicsmajlsmajl

BellavillaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

Bellavilla: Taky nejsem zastáncem nějakého extra výrazného líčení, ale pokud třeba ty holky chtějí jen zakrýt nedokonalosti ( kruhy pod očima, akné,...), nebo trošku zvýraznit přednosti ( velké oči, plné rty,...), tak to je přijatelné. smajl

Lagoona BlueTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.