Girlspace.com

Co si vzít na sebe první den školy

Ahoj, zdravím Vás u dalšího článku na svém blogu, kde Vám poradím s outfitem na první školní den, ale pozor: záleží taky na třídě, do které jdete. Co si vzít za outfit do jaké třídy? Nechte se inspirovat!


Šestá třída

V šesté třídě se móda ještě nijak extrémně neřeší. Ale pokud by jsi chtěla alespoň trochu zapůsobit na spolužáky, vem si na sebe sukni nebo šaty. Šaty můžou být třeba jednobarevné, džínové, nebo si můžeš vzít i nestárnoucí malé černé. Ani se šperky to nemusíš moc přehánět. K černým šatům se skvěle hodí zlato, takže náhrdelníkem s náušnicemi ze zlata (nemusí být z pravého) nic nezkazíš. Jako boty si vem alespoň baleríny nebo espadrilky. Jako zavazadlo ti postačí malá kabelka, nebo psaníčko.


Sedmá třída

V sedmé třídě už holky začínají dospívat a tak se chtějí parádit a líbit se. Začínají také nosit trochu odvážnější kousky, jako jsou výstřihy ve tvaru písmena V a minisukně. Nemusíš se ale hned pouštět do takového stylu, pokud nechceš. Stačí zvolit opět jen decentní sukni, nebo šaty a i tak můžeš zazářit. Často se říká, že čím výšší třída, tím lepší vkus. Takže neboj se trochu experimentovat s oblečením. Zkus třeba skombinovat zlaté a stříbrné šperky, nebo zkus skombinovat boty s kabelkou. Tak jako tak nezapomínej na vlastní styl.


Osmá třída

V osmé třídě už jsou samí puberťáci (i když podle chování se to nemusí zdát), proto využij toho, že spousta tvých spolužáku už má jiné zájmy než kdysi a že se už koukají na vzhled a že je zajímá hlavně to, jak vypadáš. Proto zkus zapůsobit ne obyčejnými džíny a tričkem a teniskami, ale sukní popř. šaty a balerínkami s psaníčkem (vypadá nejlíp, když ladí k botám!).Uděláš tak dobrý první dojem, který musíš udržovat co možná nejdéle (ideálně celý školní rok). Neboj se výrazných šperků a třeba i výrazného parfému.


Devátá třída

V deváté třídě už o lidech nelze říct, že to jsou děti. Proto se musíš obléct jako slečna. Zkus třeba šaty bez ramínek, s minisukní, nebo s odhaleným bříškem, či zády, nebo s klasickým výstřihem. Jako boty můžeš zvolit i na vysokém podpatku (pokud ti to mamka dovolí) nebo boty na platformě. Opět si můžeš vzít psaníčko, nebo třeba kabelku s nějakým tím poznámkovým blokem, protože v deváté třídě vás hned v září začnou připravovat na přijímací zkoušky. Můžeš si dát nějakou výraznější rtěnku, třeba červenou. Tip: černé šaty, boty a psaníčko, zlaté šperky a červená rtěnka, bomba!


Snad Vám tento článek alespoň v něčem pomohl. Máte-li nějaké dotazy nebo nápady na články, pište do komentářů, snažím se odpovídat co nejdřív.

Vaše Lagoona <3







Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.