Girlspace.com

Trendy, které by jsi neměla minout


Prázdniny jsou konečně tady, a to je ten správný čas poohlédnout se po trendy kouscích, které by v tvém šatníku neměli chybět!


CHLUPATÉ PŘÍVĚŠKY

Jedná se o huňaté koule, které si připneš na kabelku, nebo třeba na klíče. Existuje mnoho barev, ale i s jednou budeš trendy :)








ODHALENÁ RAMENA

Nejedná se o oblečení bez ramínek :) Jde o šaty, nebo topy se ,, sníženými" rukávy. Je jedno, jaký top ( nebo šaty) zvolíš. Důležité je, aby jsi k nim nekombinovala moc výrazné a dominantní šperky a doplňky.


NÁŠIVKY

Že je bunda pošitá nášivkami nevkusná? Opak je pravdou! Je to nový módní hit, který je nejlepší na tričkách, bundičkách, nebo vestách. Nejlepší na nášivky je světlejší tričko, nebo riflová vesta. Nášivek se neboj, jenom to nepřežeň, nebo budeš vypadat spíš jako malé dítě, než trendy holka :)




BÍLÉ BOTY A KABELKY

Bílá je nejen barva nežnosti a čistoty, ale taky velice elegantní barva. Že se bílá hodí jen na zimu? Není pravda! Bílé boty a kabelky jsou teď in. Ať je kabelka velká, nebo malá, ať jsou to tenisky, nebo sandálky, jsou in. Obojí můžeš kombinovat k různým barvám, jen to nesmíš přehnat :)



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.