Girlspace.com

Móda pro bláznivky

Patříš k těm bláznivkám, které se chovají ztřeštěně až nemožně, baví celé okolí a věčně se smějou? Pokud ano, tak ti tenhle článek poradí, jak se nejlépe oblékat, aby jsi ostatní neklamala. :)


STYL

PUNTÍKY, PROUŽKY, RŮŽOVÁ

Přesně do takovýchhle věcí se oblékají bláznivky. Rády kombinují vzory a barvy. Neboj se experimentovat a míchej barvy jako by se nechumelilo, přece jen bláznivky mají vlastní styl, smíchaný ze všeho možného. Rozhodně nenos černou ani žádnou jinou tmavou barvu, bláznivky nosí pastelové a výrazné barvy.


TVARY

Ať už jde o vtipné tvary ( třeba nanuky nebo zmrzliny) nebo o normální tvary ( čtverce, srdíčka...), tak jako tak je bláznivky nosí jak na náušnicích a řetízcích, tak na čelenkách a sponkách. Podobně jako vzory, tak i tvary tyhle holky šíleně kombinují, až vzinkne jedinečná kombinace tvarů, takže pak daná dívka vypadá, jako učitelka geometrie. :)


ZKRÁŠLOVÁNÍ OBLEČENÍ A DOPLŇKŮ

Bláznivky si rády zkrášlují oblečení něčím šíleným, třeba přišíváním flitrů nebo nášivek různých tvarů ( třeba ve tvaru květiny atd). Ale ani tohle nepřehánějí.  Stačí třeba srdíčko dozadu na bundu nebo nápis na kalhoty a hotovo. To, že jsou to bláznivky, neznamená, že jsou hloupé. :)


ŠÍLENOSTI

Ať už se jedná o bláznivý účes nebo ponožky ( bláznivky rády nosí každou jinou), tyhle holky mají vlastní styl vždy a ve všem, takže je zbytečné jim do toho kecat. Rády nosí klidně i náušnice každou jinou nebo tričko pod šaty. Prostě mají vlastní styl!


CHOVÁNÍ

Bláznivky nechodí, ale poskakují, zpívají si střeštěné písničky a zastavují se u skupinek lidí a vykládají vtipy.  Jsou taky hodně ukecané a rády vymýšlejí šílené věci. Když je víc bláznivek pohromadě, je to nejlepší. Čtyři střeštěné holky, to už je mejdan.


ZPŮSOBY

Vtipné komentování jídel ve školní jídelně, šílené nápady, veselé vtipy. To je život bláznivky. A ještě k tomu přidej šílenosti a blázniviny a hotovo: bláznivka je na světě. Bláznivky neřeší kámošky ani kluky ani rodiče ani sourozence, neřeší nic! Pro ně je život jedna velká zábava. Pokud jsi pesimista a máš na bláznivky svůj názor, tak si ho nech pro sebe.Smutná bláznivka to je velmi špatné znamení.




Komentáře

Mandy0013(Dívčí poradna☼)

jj, to su presne ja, ale lidi me nechapousmajl , ale co, kaslu na ne, mam blaznivyho kluka, se kterym si rozumim a kdyz se mi smeji, ze nosim v zime ruzsmajlovy saty( mam k tomu bundu, samozrejmesmajl) tak je stejne nosim dal, at si kritizuji, co chtejismajl , ale nemusis je nazyvat blaznivky

Mandy0013To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

helwen

A co když máš depresi co jako máš být? Jako sorry ale tyhle články mi strašně připomínají článkyz BRAVAsmajl

helwenTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.