Gallifreyské noviny

Můj osobní numerologický rozbor


Životní číslo - 4

25.4.2000 = 2 + 5 + 4 + 2 + 0 + 0 + 0 = 13 = 1 + 3 = 4

Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci. Důležitá je trpělivost. Tato osoba je praktická a konzervativní. Nemá chuť ke změnám, i když nemá ráda monotónní život. Je obvykle fyzicky zdatná a proto dává přednost činnostem, kde uplatní fyzickou sílu a obratnost. Je pracovitá. Potřebuje jistotu věrnosti partnera.

Pozor na nedbalost a zúžený pohled na život. Opatrnost při rozhodování. Pozor na to, aby to, co prožívá, neobracela dovnitř, což působí na nervový systém, proto je důležité uvolňování energie. Může se objevit nedostatek sebejistoty.


25
25. den - Nenáročnost

25.4.2000
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání. Sňatkem může získat bohatství. Ráda komunikuje, a to i prostřednictvím např. počítače. Umí naslouchat druhým. Je intuitivní, společenská a přitažlivá. Má dobré logické a analytické myšlení. Je praktická a trpělivá. Má smysl pro detaily. Dovede dobře využívat příležitosti.

Čemu je třeba se učit, slabiny:
Potřebuje klid a snažit se přizpůsobit. Je třeba se vyhýbat zmatku v životě. Někdy reaguje nepředvídatelně. Chce si vše odzkoušet na své kůži. Má snahu odkládat to, co je třeba neodkladně řešit. Je emocionální a nerozhodná. Nedovede čelit stresovým situacím v lásce. Může mít obtížné dětství. Je roztěkaná a nestálá. Projevuje se dvojakost a nejasnost. Je náladová. Pozor na zlost. Někdy se bojí změn. Má starosti. Pozor na závislost na druhých. Myslí jen na sebe. Je přecitlivělá, podrážděná a pociťuje ublíženost.
Rovina oddanosti věci
Chybějící 7-8-9 Rovina oddanosti věci
Zvýšená schopnost podřídit sama sebe určitým cílům. Zvýraznění osobnosti v daném oboru. Využití duchovní energie ve prospěch lidstva.
Rovina inspirace
Chybějící 3-6-9 Rovina inspirace
Naskytne se možnost čerpání vědomostí z vyšších úrovní. Nové poznatky budou nesobecky předávány všem lidem. Bude třeba vytvářet podmínky pro rovnováhu mezi emocionální a mentální energií.


Číslo - 1
Chybějící číslo - 1

Když chybí 1
My všichni narození do roku 2000 máme v datu narození přinejmenším jednu 1, a tím tedy přirozenou potřebu nezávislosti a v neposlední řadě také egoismus. Ale od roku 2000 tato 1 chybí. Znamená to, že jim bude scházet i onen tlak uskutečnit své Já v podobě, v jaké to dnes známe my. Budou se muset nově definovat, když budou chtít své cíle a přání uskutečnit, protože u těchto lidí stojí v popředí vědomí „my“.


Číslo - 2
Číslo - 2

25.4.2000
Intuice, schopnost vcítit se, cit
Dvojka ji číslo intuice, jemnocitu a pochopení pro druhé. Také v případě více dvojek, stejně jako u ostatních čísel, které se vyskytují v datu narození vícekrát, je velmi důležité odbourávat nahromaděné vnitřní napětí. Lidé s více dvojkami velmi často zachycují i podprahové napětí ve svém okolí, přitom ostatní si ho vůbec neuvědomují.

Dvě 2
Lidé se dvěma dvojkami v datu narození mají zvýšenou schopnost intuice. Vědí, co jejich partner chce skutečně říci, to znamená, že oni nejen naslouchají tomu, co je řečeno, nýbrž také tomu, co je tím skutečně míněno. Tato zesílená intuice je jako anténa na střeše: člověk přijímá mnoha kanály a musí se učit zpracovávat nejrůznější dojmy a napětí. Je velmi důležité tuto zvýšenou citlivost vyrovnávat sportem nebo klidnou relaxací.


Číslo - 3
Chybějící číslo - 3

Když chybí 3
Znamená to, že dotyčným osobám chybí přirozený dar k rychlému pochopení věcí. Nedotýká se to inteligence, znamená to pouze, že myšlenkový proces u nich probíhá jinak a že potřebují více klidu ke koncentraci. Nebývají také příliš společenští, vystačí si docela dobře sami. Jsou spokojení, když mohou žít pro své koníčky a pro rodinu, nemají zkrátka velkou potřebu být často mezi lidmi.


Číslo - 4
Číslo - 4

25.4.2000
Praktičnost, zručnost, asertivita, pracovitost
Čtyřka je praktické číslo. Dává lidem talent organizovat sebe a svůj život. Jsou svědomití a vždy realističtí.

Jedna 4
Čtyřka lidi uzemňuje, jsou praktičtí, umějí se prosadit a zastávají názor, že když oni něco dělají, dělají to správně. Přitom jde vždy nejdříve ze všeho o vlastní záležitosti, popř. o něco, oč se sami zajímají. Lidé s jednou čtyřkou jsou dobří organizátoři. Jsou velmi praktičtí, a to jak ve vztahu ke svému okolí, tak i ke svému životu. Nezajímá je teorie sama pro sebe, všechno musí mít nějakou praktickou hodnotu a být realizované, jinak je to pro ně nezajímavé. Lidé s jednou 4. ať je to muž nebo žena, jsou velmi zruční. Pro ně jsou věci, které vidí, ochutnávají či kterých se mohou dotknout, realitou. Čtyřka je ovšem také číslo, které zmenšuje důvěru v sebe sama, takže takoví lidé neustále pochybují o tom, zda jsou dost schopní dovést projekt, který si předsevzali, až do konce. Materiální jistota pro ně může hrát dominující roli.


Číslo - 5
Číslo - 5

25.4.2000
Vášeň, vůle, citová hloubka, kontakt s lidmi
Lidé s pětkou jsou neklidné duše, machři. Mají schopnost prosadit se, ale jsou stále plni vášní, neklidu a rozervanosti. Vzpomeňme se na 50. léta: byla to doba velkého neklidu a změn.

Jedna 5
Hodně lidí má dobré nápady, ale pro lidi s jednou 5 je samozřejmé, že tyto nápady také uskuteční. Vytyčí si cíl, zapřemýšlí, co je potřeba k tomu, aby ho dosáhli, a jdou na věc. Problémy a těžkosti umí zvládat velmi dobře. 5 je číslo vášnivosti a rychlých rozhodnutí. Tito lidé potřebují změnu, pohyb, výzvy a nenávidí nudu. Ovšem umí být také velmi nepříjemní a negativní, když se jim nepodaří prosadit to, co chtěli.


Číslo - 6
Chybějící číslo - 6

Když chybí 6
Tady chybí porozumění pro harmonii, což je zase pro lidi s 6 numerologické mřížce samozřejmé. Tito lidé jsou blíže tomu věci si vyhádat, než je řešit kompromisem. Měli by poznat a osvojit si, že problémy je možné řešit jinak než křikem. Ochota ke kompromisům může vést pro všechny k přijatelnému řešení.


Číslo - 7
Chybějící číslo - 7

Když chybí 7
7 je emocionální číslo, a reprezentuje ochotu pomáhat. Když toto číslo chybí, jsou lidé více orientováni na sebe a nejsou tak ochotní nechat se vtáhnout do nějaké záležitosti. Jsou zdrženliví a mají potíže prosadit se.


Číslo - 8
Chybějící číslo - 8

Když chybí 8
S 8 chybí logika. Takovým lidem se nedostává nadání podívat se na věci logicky a také tak postupovat. Stejně jako u 3 vůbec nejde o nedostatek inteligence, pouze to znamená, že myšlenkové pochody jsou jinak uspořádány. Dotyčné osoby se rychle vřítí do nějaké situace, aniž by o tom více přemýšlely, „vždyť přece mohou kdykoliv své mínění zase změnit“. Tito lidé by se měli naučit dobře si jednání rozmyslet předtím, ještě než přistoupí k činu.


Číslo - 9
Chybějící číslo - 9

Když chybí 9
My všichni, kteří jsme se narodili v minulém století, máme schopnost myslet analyticky. V 21. století bude tato schopnost chybět a s ní i vědomí určité odpovědnosti. Bude jistě zajímavé pozorovat, jak se bude vyvíjet technický pokrok, protože s 9, tedy od roku 2000, ztrácejí lidé schopnost analytického myšlení. Přirozeně pokrok půjde dál, vždyť ještě bude žít mnoho lidí s 9. Ale razantní tempo se zpomalí, dostane nový přirozený rytmus a ve vývoji lidstva se objeví nové akcenty.

3
Osobní roční vibrace 3

Až do dalších narozenin (25.4.2018):
2 + 5 + 4 + 2 + 0 + 1 + 7 = 21 = 2 + 1 = 3

Osobní roční vibrace čísla tři s sebou přináší myšlenkovou činorodost a vyvolává potřebu uvolnit energii společenskými kontakty, studiem a různými koníčky. Komunikace nabývá v tomto roce na důležitosti, s důrazem na sebevyjádření ve všech oblastech. Pokud není mentální energie správně usměrněna, mohou se lidé stát nedůtklivými a kritickými, případně začnou trpět zlými sny či nespavostí.

Není to rok pro rutinní, všední činnosti. Obrazotvornost se v tomto roce rozbíhá a veškeré činnosti musí být náročné a podnětné, aby umožňovaly plné využití mentální energie, která je k dispozici.

V tomto roce budou možná lidé nuceni vyrovnat se s minulostí, s různými dosud nedořešenými vztahy a situacemi. Je až k nevíře, jak často se lidé v této době setkávají s příbuznými či bývalými milenci, které už dávno neviděli, a snaží se vyřešit zasuté problémy, na které se jim do té doby nechtělo myslet. Je přirozené, že když lidé překonávají své problémy racionální komunikací, emocionální trauma situace se vytrácí. Tato doba se také nejlépe hodí ke studiu, protože mentální energie je na vrcholu.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.