Gallifreyské noviny

Něco o mně

Co právě děláš?


Píšu svoje pocity na papír


Tak jdeme ještě chvíli psát?
Tak nějak zase nemůžu spát.
Lhali mi a já jim věřila.
Lhali mi a já krev prolila.
Ublížili mi.
Srdce rozdrásali
Není mi již pomoci.
Zemřela jsem po úderu poslední kapky deště lží na mé srdce


Jaké seriály a filmy nejraději sleduješ? Jaké čteš knihy? Podle čeho se rozhoduješ co si přečteš/na co se podíváš? =)


Určitě sleduju DW, Torchwood, Merlin, Sběratelé kostí, Mentalista, Once upon a time a pak i The musketheers, jo a nesmím zapomenout Sherlocka


Momentálně jedu Maraton HP(i když filmy naprosto popírají zákony knihy), Zlodějka knih, V for vendetta, Válečný kůň, Rush, Noe, Kolonie, Noční běžec, Osamělý jezdec, Piráti z Karibiku, Pompeje, Annabelle, V zajetí démonů 1 & 2, Vymýtač ďábla. Poslední dobou si libuju v hororech podle skutečné události.


Kingovy horory, Zlodějka knih, Verneovky se sežranými seznamy kapitol (jo jednou jsem se na silvestra opila a sežrala je), Ságy Divergence, Hunger games a nová série Univerzita vyjímečných - zkouška, pak komiksy Leonardo, DW, Once upon a time, Boříkovy lapálie velké vydání, Čarodějka šestého měsíce, Pět pátračů a pes, Deníky malého poseroutky, Třináct relikvií, HP ty jsou bomba a těším se na 8. ten dostanu hned jak bude překlad, V lese visí anděl, Hobit a pán prstenů, všech 50 odstínů (ty ještě musím dočíst) chystám se i na Grey, a moje největší zlato je Barva krve.
Většinou mě zaujme název, najdu si obsah, pak se rozhodnu jestli ano nebo ne.
Můj výběr opravdu zkuste. Některé věci jsou víc než jen knihy, filmy nebo seriály. Mají duši a ta na nás dýchá.
To je moje knihovna a ještě není celá.(představa zdi pokoje pokrytá policemi knih) :D Mám ještě část v stěny polic v Obýváku, tam jsou knihy v policích ve dvou řadách a mám spoustu knih doma na nočním stolku, v šuplících a v ještě jiných policích pokojíku.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.