Gallifreyské noviny

Dotazník o mně

Na úvod chci říci, že mě dotazník překvapil. A přijde mi, že pro vás musím být bud´ jako Tajemný hrad v Karpatech či jako Zlobr, který vás chce sežrat. Což mi je hrozně líto. A ještě víc líto mi je vaše chování, které jste v dotazníku ukázaly holky. Například i to, že se neumíte pod svou odpověd´ podepsat. Největší humus byl člověk, který mi všude psal, že jsem hnusný žid a že mu mám dát fejkovýho bechera. Takže tato odpověd´ mě dost rozhodila.

 

A ted´ už k odpovědím na dotazník. Uvedu jen co mělo být správně. A otázky už psát nebudu. 

Celý dotazník je zde: https://www.survio.com/survey/d/V9W7K9I8Q0I6K2F1Q 


1) Popravdě bych si nedala ani jednu, tu co mám ted´ už pravděpodobně vůbec měnit nebudu a jména pod obrázky jsou napsaná čistě náhodně.


2) U této odpovědi jsem to hodně tušila, že spousta lidí dá hypochondrii, ale je to omyl. Hypochondrie je psychiatrická diagnóza, kterou bych musela mít napsanou výrazně v mé lékařské kartě, což já rozhodně nemám a s touto diagnouzou by si tuplem ověřili jestli to náhodou nehraju.

Trpím skoliózou páteře, chronickou nespavostí a mám rakovinu tenkého střeva (Někteří ví, kolik mám asi tak času. Je to hodně málo)


3) Brýle nosím na stálo, ne jen občas. To by mi bylo k prdu. Na levém oku mám 4,5 dioptrie a i tak je to málo. Brýle tedy nosím pořád a někdy v nich i spím. Brýle si sundávám jen občas při focení a když se myju a líčím.


4) Všechny uvedené přezdívky jsou správně. Už od školky se mi říkalo Locika. Na základce to pak bylo klíště, krysa a podobné nadávky. Crazy Rapunzel se mi začalo říkat v deváté třídě a od založení hpd se mi říká Ester Black potažmo Eurus Holmes.


5) Moje reálné jméno je Michaela Karlovna Janoušková a mám nejdelší jméno na celém gymnáziu. I moje běloruská spolužačká, která má taktéž jméno po otci, má jméno kratší. Tudíš ne, nejmenuju se Ester, Zuzka ani Kačka. Ester je moje Alterego a případné jméno, pokud bych si ho v dospělosti měnila.


6) Jsem upřímná, poté citlivá, inteligentní, laskavá, náladová, naivní, tvrdá a na úplném konci je má lenost.


7) Podle vzhledu mi je deset. Vypadám jako primánka. Lidi mi často odhadují více podle chování. Průměrně 25 let. Ale je mi 17 let 


8) Správně jste odvodili, že hodně čtu a hraji textové rpg, ale mou oblíbenou činností opravdu není ani spánek ani vyhledávání diagnóz na internetu. Pokud jsem někdy hodně četla o nemocech, tak to bylo do mé seminární práce o psychologii nemocných lidí. Vytvářela jsem posudky a podobně, takže to bylo kvůli škole a člověk si o rakovině kvůli své léčbě taky musí prostudovat nějaké knihy. Jinak miluji kromě čtení a hraní rpg, psaní příběhů a na blog, miluju knihy a seriály, malování a výroba je i moje práce, poslouchám hudbu každý den a taktéž často experimentuji v kuchyni s vařením.


9) a 10) Máte pravdu, jsem celkem egoista, ale stále je pro mě důležitější pomoc druhým. Můj život je hodně složitý, ale nelituju se přehnaně. Mám toho za sebou opravdu přespříliš a můj mozek vypovídá službu a v takových chvílích si prostě začnu stěžovat. Je to má přirozenost. Taktéž mám silný odpor k morálním pravidlům naší společnosti a nebojím se otevřeně mluvit o problémech a tabu tématech. Jsem hodně citlivý naivní človíček s povahou snílka a občas je pro mě zatraceně těžké se udržet v realitě a neutéct do mého vymyšleného světa, kde vládne naprostý chaos rpg postav.  A že to někdy potřebuju jako sůl uniknout z reality. Jsem značně hrdý, čestný, celkem krutý a odvážný tvor. Miluju veškeré špatné počasí. Déšt´, kroupy, bouřky, sníh...Miluju zimu a chlad. Úplně nenávidím léto pokud nejsou intenzivní bouřky. Dále byste asi měli o mně vědět, že si opravdu všechno moc beru, tak zase opatrně s kritikou. Mám už za sebou hodně pokusů o sebevraždu. Moji přátelé sice nežijí v okolí, žijí aspoň 50 km ode mě, ale mám je ráda a pokud máme čas, umíme si to dost užít. Jinak moje dvě nejbližší kamarádky jsou sice o 4 roky mladší než já, ale vidíme se každý den, prokecáme každou přestávku. A hlavní téma? Dohadování se o osudech našich rpg postav. 


Pokud chcete vědět ještě více, můžete mi napsat soukromě.

Komentáře

Andy44VIP(Poradna pro holky)

Bohužel jsem na vyplnění dotazníku neměla čas, ale příjde mi to jako zajímavý nápad udělat dotazník o sobě. Ale všimla jsem si, že toho máme spolu dost společného. =)

Andy44To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

lucka874VIP(Girl´s Dream)

Člověk, co se pod svojí kritiku nepodepíše je zbabělec. Nic si s toho nedělej. Zkus se zamyslet nad kritikou od lidí, kteří měli alespoň kousek slušnosti a odvahy aby se tam podepsali. Pokud si moc bereš kritiku, radši už takové dotazníky nedělej a moc nad tím nepřemýšlej. Zkus být chvíli optimistka. =)

lucka874To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

pastelkaVIP

Ahoj, nechápu, k čemu ti to bylo dobré! Z různých událostí zde, jsi mohla tušit, že se najde někdo, kdo ti to dá takzvaně "sežrat". To, co píšeš na začátku článku, není už ani něco, čím by tě chtěl někdo naštvat. To už je legální nenávist. Nevím, ale proč.
Každopádně, ten tvůj dotazník (asi) nebyl moc rozumný nápad.. Máš snad málo starostí? Musela sis, ještě, naložit další? smajl Nicméně, přeji ti, ať se s tím rychle srovnáš. Přeji ti, také, hezké a pohodové vánoce.smajl pa pastel

pastelkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Slečna z GallifreyVIP(►Mysterious◄)

pastelka: Pastel já to tušila a já jim to nevyčítám. Mě jen mrzí, že nemají ani odvahu se pod tu prasárnu podepsat. A jinak ten dotazník mi byl k něčemu dobrý. Lidi se začnou rozhlížet kolem sebe, uvědomí si, že svět není plný lidí, kteří jsou stejní jako oni. A upřímně mě to opravdu zajímalo jak dobře mě lidi znají. A tohle není žádná starost. Udělala jsem dotazník, ony ho vyplnily a já se jen vyjádřila. Tím je to pro mne uzavřené
I tobě krásné Vánoce

Slečna z GallifreyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.