Dia Express

--> Výhody/Nevýhody společného pokoje <--

                    Taky si vždycky přejete soukromí, ale prostě ho nemáte, nebo se naopak sami nudíte?

   Spoustu z vás doma určitě sdílíte pokoj se svým sourozencem, někteří se však mohou dělit o pokoj i s rodiči. Někdo má to štěstí a nebo tu smůlu a má pokoj sám?

   VÝHODY

   1. Když je na čase úklid, "spolubydla" by měl přiložit ruku k dílu.

   2. Když je špatné počasí můžete si spolu něco zahrát. :)

   3. Když se něčeho leknete, nejste v tom sami a je tu menší pravděpodobnost, že se budete bát.

   4. Čas od času si možná "vypůjčíte" nějakou tu věc a nebo správný sourozenec si ji doopravdy půjčí. :D

NEVÝHODY
   1. Dělení, to bude asi těžké rozdělit si nábytek. (skříň a nebo třeba i nástěnku, stůl atd.)
   2. Design- shodnete se na barvě zdí, nebo uspořádání nábytku? :D
   3. Ten druhý po vás stále něco chce ( "ukliď si tohle a tamto", "přinesla bys mi prosím" a milion dalších rozkazů a proseb)
   4. Soukromí- "Přijde kámoška, tak aby si s tím počítala a někam vypadla"!

   + BONUS  Tohle je takové sporné- výhoda- když se stane nějaký průšvih, přijde rodič a prostě to shodíte na toho druhého, ale nevýhoda- můžete být ten, na kterého to bylo hozeno. :D


           Každému však vyhovuje něco jiného. Nejlépe na tom asi je ten, kdo si může vybrat, komu se ale poštěstí výběru? :) Jak to máte vy? ;) Jste spokojení? Rozumíte si, nebo preferujete samotu? ;)




Komentáře

Elena1476

Bezva článek smajl Jsem ráda, že v tom nejsem sama. I já mám bohužel pokoj se svojí starší sestrou smajlsmajlsmajl Nejsem zato vůbec ráda...nemám moc soukromí, tak strašně závidím holkám co mají vlastní nádhernej pokoj, kde si můžou dělat co chtějí a jít spát kdy chtějí, já se nemůžu koukat na televizi, nebo být na Pc do kolika chci, protože moje sestra chce už jít spát smajlsmajlsmajl navíc je ten náš pokoj strašně malej ... naštěstí jí je už 19 , takže by se mohla co nejdříve odstěhovat smajl

Elena1476To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

koruna z žužu(HPD časopis)

Já mám vlastní pokoj a je to nevýhoda pročsmajl?Protože když jsou ty prazdniny tak se každý večer dívám na horory a samozřejmě nemužu spát a mám strach takže promě by byl mnohem lepší společný pokoj

koruna z žužuTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

Mám dva bratry a pokoj máme společný. Jsou nesnesitelní, musejí pořád dělat nějaké nechutné zvuky, nic mi nepůjčí, pouštějí nahlas Eminema, dělají binec a hrabou se mi ve věcech. Když chci být sama, musím se zamknout v koupelně.

konemyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Alexeia Lilian MoorováVIP

konemy: Připomíná mi to mě.
Mám pokoj se sestrou, která všude dělá nehorázný bordel, neuklízí, pouští do repráků Marcuse a Martinuse, přičemž já si nsmůžu pustit nic, kvičí, chrchlá a já nevím, co ještě a věčně si do pokoje tahá kamarádky, se kterými pak ze všech 4 mobilů co dohromady mají a z PC pouští ty odporné písničky.

Akorát já se nemám kde zamknout - máme dveře, ale nemáme klíče a bydlíme v bytě.

Alexeia Lilian MoorováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

kočička 1(Magical World)

Já mám pokoj s bráchou, někdy to s ním jde ale většinou ne. Proto si hledám úkryty všude po bytě, ale mám smůlu. Teď jsem našla pěkný úkryt ( máme nové postele a ty staré jsou za skříněmi schované, moc super úkryt, ale není tam zásuvka :( a brácha o něm ví, leze tam a mamka nás vyhodí, když brácha začne dělat BORDEL) takže fakt super.

kočička  1To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.