Čau, tady Terka

Bezdomovec

Upozornění: Při této creeepypastě je důležité, aby jste dávali pozor na každé slovo!!!


Bydlím v Japonském městě Osaku a často používám jako dopravu metro. Jednou když jsem čekal na vlak, všiml jsem si bezdomovce jak si brblá něco pro sebe, když kolem něj někdo projde. Měl v ruce prázdnou plechovku. Asi žebral o peníze. Prošla kolem něj plnoštíhlá žena a on zamumlal:,,Prase."

Páni, pomyslel jsem si. Uráží lidi, ale stejně čeká, že od nich dostane peníze? Prošel kolem něj vysoký muž v obleku a kravatě a bezdomovec zamumlal:,,Člověk." Člověk? S tím nemůžu nesouhlasit. Je jasné, že je to člověk.

    Další den jsem přišel do podzemky dříve a měl jsem nějaký čas na zabití. Tak jsem si stoupl vedle bezdomovce a poslouchal jsem ho. Okolo nás prošel strhaný kostnatý muž a bezdomovec řekl:,,Kráva." Kráva? Na krávu byl moc vyhublý. Z mého pohledu vypadal spíš jako krůta nebo kuře. Asi o minutu později kolem prošel tlustý muž a já zaslechl:,, Brambora." Brambora? Myslel jsem, že tlusté lidi nazývá prase?

Ten den v práci jsem myslel na toho bezdomovce. Zkoušel jsem najít v jeho mumlání logiku. Napadlo mě, že v Japonsku přece jen hodně lidí věří na reinkarnaci. Ten bezdomovec asi tipoval co byli lidé v minulé životě.

    Sledoval jsem bezdomovce čím dál víc a tím mě utvrzoval v mé teorii. Často jsem ho slýchal jak o lidech říká věci jako: králík, cibule, ovce, rajče.

    Jednoho dne jsem se rozhodl, že se ho zeptám co se doopravdy děje. Nejdřív jsem k němu přistoupil a on klidným hlasem řekl:,, Chleba." Dal jsem mu do plechovky nějaké peníze a co nejslušněji se ho zeptal, jestli netrpí nějakou mentální poruchou. Ten se jen usmál a řekl:,, Můžete to brát jako poruchu anebo jako zvláštní schopnost. Dovedu přesně říct co měl člověk naposledy k jídlu." A vážně. Jako poslední jídlo jsem měl toast ke snídani. To je ta nejneužitečnější schopnost že všech...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.