Čau, tady Terka

Beauty booty hacks - parodie

   Dámy a pánové, ČUS. Několik dní jsem se přemlouvala, abych nasbírala několik beauty hacků a když jsem si je psala, napadlo mě : Ale ty nejsi taková za nána, co se maluje, má všechny věci značkový a používá stěračový pozdrav. Takže jsem na to vymyslela parodii. (Která mi, mimochodem, trvala vymyslet ještě déle, než cokoliv jiného). Takže bez dalšího zdržování ZAČNEME!



Booty hack 1.

Už se ti stalo, že jsi si nemyla vlasy sedmnáct dní? (ano, je to hodně dlouhá doba) Neboj. Stačí použít suchý šampon. A jestli ji si nemyla tělo, použij ho také. Každý si bude myslet, že jsi se myla, anebo, že jsi na drogách.


Booty hack 2.

Už tě nebaví si pořád malovat falešné obočí? Použij tedy lihový fix, ale buď opatrná, jak je maluješ, protože je to napořád.


Booty hack 3.

Máš suchou kůži, co se odlupuje? Smiř se s tím, že jsi lidská ještěrka.


Booty hack 4.

Chceš si oholit nohy, ale pořád máš problém s říznutím od žiletky? A kdo má vůbec na holení nohou čas? Mám pro tebe řešení. Jednoduše nos dlouhé kalhoty ve stylu Harryho Stylse.


Booty hack 5.

Chceš aby tvoje holky vypadaly větší? Jednoduše použij toaleťák. A když si někdo z tebe bude dělat srandu, jednoduše si je vyndej a můžeš se vyplakat.

OK ne ne ne ne ne. Nikdo si prostě nebude vycpávat podprsenku. A navíc se počítá to co je vevnitř a ne venku. ( Kamarádka :"Co je uvnitř, jasně jedna dvě. Jo napočítala jsem dvě prsa.") Dobře stačí, jsi krásná jaká jsi, další Booty hack


Booty hack 6.

Já: Stává se ti, že divně zapácháš?

Kamarádka 2: Ano.

Já: Ou. To je smůla.


Booty hack 7.

Všichni to známe. Zasekl se ti kousek masa v zubech a nemáš u sebe zubní nit. Jednoduše si vytrhni vlas a použij ho místo ní. A jestli jsi si nemyla vlasy sedmnáct dní, použij vlasy někoho jiného. V nejlepším případě nejlepšího kamaráda, protože jiným lidem to bude připadat nechutné.


                   DAS IT!!!!!!!


Takže to jsou všechny Booty hacky, co pro vás mám. Jestli se vám líbily, určitě dejte plus a hlavně si nevycpávejte podprsenku!!! Mějte se hezky a u dalšího článku ČAU ČAU.













Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.