Čau, tady Terka

Mezi nebem a peklem - nový příběh?

   ČUS lidičky. Jak název napovídá, bude nový příběh. Jen pro info, nepíšu příběh jen proto, že ostatní píšou taky, ale dneska mě napadl jeden a já bych ho s mojí pamětí zapomněla do dalšího dne. I když... dobře možná je to trochu i proto, že píšou i ostatní. A dneska, když jsem dostala upozornění, že MALÍŘKA vydala příběh ( by the way, je to super, doporučuju ), tak jsem si vyšla na procházku a BUM! napadnul mě příběh. Ale bylo by lepší, aby jste mi napsali do komentářů, jestli to mám vůbec psát nebo ne. Jen aby to nebyla ztráta času...

   Prolog:

Obyčejná dívka, Tara, žije normální život puberťáka. Má nejlepší kamarádku Helen a kamaráda Nikolase. Ve škole, západní střední, jsou všichni tři takové šedé myšky, ale to změní ve chvíli, když před Taru a Helen doslova spadnou z nebe dva andělé. Jeden s bílými křídly a jeden s černými. A v ten moment se všechno se obrátí vzhůru nohama...


A pro představu postavy:


Tara Whinksová:


  • Věk: 17
  • Nejlepší kamarádka: Helena
  • Osobnost: Je veselá, chytrá a živá. Není žádný svatoušek, ale ani postava z podsvětí.*SPOILER* Proto o ni oba andělé svádí nekonečný boj, aby ji dostali na svojí stranu. Ráda hraje ne klavír a čte knihy. Ze všeho nejraději loupí čokoládu z lednice. Nikolas je pro ni skoro jako bratr.



  • Helen Singerová:



Věk: 16

Nejlepší kamarád/ka: Tara a Nikolas

Osobnost: Tichá, ale společenská. Neublížila by ani mouše. Ve volném čase se učí nebo chodí vypomáhat do útulku pro psy. Ve třech měsících byla adoptovaná a pořád to neví. Podle slov Tary:,, Je to miláček. Kdo ji vidí si jí hned zamiluje." Ráda si dělá čaj a sleduje pohádky a seriály. Tajně miluje Nikolase.


Nikolas Leger:



Věk: 17

Nejlepší kamarádka: Helen, *SPOILER* Později i Christian (bílý anděl)

Osobnost: Pohodář, vždy v dobré náladě, kromě doby písemek. Více oblíbený než Tara a Helena. Je pro každou blbost a když se něco zvrtne je velice ochranářský. Rád s Tarou a Helen chodí do kaváren, do parků nebo se jen cournout po obchoďácích. Ve volném čase hraje házenou.


Christian  (bílý anděl):

   

Věk: -

Osobnost: Ztělesnění dobra a světla. Snaží se z Tary udělat 100% čistou osobnost, což se mu snaží znemožnit Aspen. I když se může kdykoliv vrátit zpátky, brání mu v tom jisté city. Je strážný anděl Nikolase.


Aspen   (černý, padlý anděl):


Věk: -

Osobnost: Namyšlený egoista, ztělesnění zla. Dříve byl obyčejný anděl strážný, ale naváděl lidi na špatnou stranu. Stal se z něj padlý anděl. Svádí Helen i Taru. Snaží se Taru přetáhnout na stranu zla. 


          Tak to jsou postavy. doufám, že se vám bude líbit, ale jestli si myslíte, že je to na prd, tak mi napište do komentů. Těším se na vaše reakce. Mějte se hezky a u dalšího článku pomeranč.

Komentáře

Daniell(Vondruškovci)

Zatím nemůžu soudit, je to hodně krátké, na posouzení. Každopádně pokračuj, ale zkus psát trochu delší kapči než obvykle. Takové přijatelné minimum je 500 slov - kratší nemá smysl!smajl

DaniellTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.