Čau, tady Terka

5 nejdivnějších zákonů - Jako fakt?!

   Tááákže, pány a dámové, jen tak si brouzdám po internetu a najednou..... 5 nejdivnějších zákonů. Tak si říkám, že se na to musím podívat a když to dočtu, tak na to koukám s otevřenou pusou. Byla by chyba, abych si to nechala pro sebe, takže vám způsobím další nával nechutě a nutkání zvracet. UPOZORNĚNÍ: Děti mladší 11-ti let by to neměli číst. Nechci mít na triku, že něčí dítě má tohle ode mně. Takže bez dalšího zdržování ZAČNĚME!


   5. Aljaška - Los nesmí mít sex na ulici

      (facepalm)

   Na Aljašce je naprosto nezákonné, aby měl los pohlavní styk na ulici za jakékoliv podmínky. Když je los nachytán se svou partnerkou nebo partnerem jak se rozmnožují, tak v porušují zákon. Jen by mě zajímalo, jak je za to potrestají. Jen je zavřou nebo jim dají rovnou křeslo? A to je jen jeden zákon týkající se losů.


  4. Austrálie - Měnění žárovek

    V celé Austrálii je nelegální si měnit vlastní žárovku. Musí vám ji vyměnit zkušený elektrikář, který na to má speciální licenci. Takže když si večer čtete a žárovka vám řekne ,,dobrou noc", tak jste v háji, protože si ji vyměnit nesmíte a elektrikář k vám v noci nebude chodit. Ale myslím, že na to nikdo ohledy nebere.


   3. Arkansas - Mlácení manželky 

   V Arkansasu je naprosto legální zmlátit manželku, když vám nějakým způsobem nevyhovuje, takže policie ani nemrkne. Zatímco u nás by vás zavřeli za domácí násilí, v Arkansasu vás možná i pochválí za dobře odvedenou práci. Jediné na co si musíte dát pozor je to, že ji můžete zbí jen jednou měsíčně. Už jsem se bála, že nemyslí na jejich bezpečí.



   2. Hongkong - Vražda manžela

   Když vás manžel podvádí, v Hongkongu je naprosto legální ho zavraždit. Takže když příjdete domů a váš manžel je s jinou ženou, máte plné právo jeho život ukončit. Jediné omezení je, že nesmíte použít žádnou zbraň, ale použít k tomu vlastní ruce. Ale myslím, že pro ně to není problém.


   1. Nova Skoshia - Zalévání trávníku

         (vůbec nevím, jak se to píše. Tak tomu budeme říkat takhle)

   V provincii Nova Skoshia v Kanadě je naprosto neodpustitelné zalévat trávník, když prší. (double facepalm). Přesně tak. Pokud se vám zdá trávník v tom dešti moc suchý, nesmíte ho jít zalít a pravděpodobně ho musíte nechat uschnout. Ale jestli se nemýlím, tak déšť je voda. Tak trochu si myslím, že ten kdo vymyslel tenhle zákon, tak měl trošku upito.



                    Já doufám, že se vám tento článek líbil. Pokud ano nebojte se mi napsat do komentářů. Mějte se hezky a u dalšího článku ČAU ČAU.


Komentáře

lucy39(KOČKOMILCI)

Článek se mi líbil, bylo to dobře napsané a upravené. Přestože jsi se inspirovala nějakou předlohou, doplnila si i své poznámky a tím si to hezky zpestřila. Jsi talent!

lucy39To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.