Zvířecí knihovnička

Mazlíci a tipy jak se starat! (psi) 1 díl

Takže aby jsme se představili: Mé jmeno je Natálie toto je můj milovaný kocourek Čiko 

A tohle můj psík Dix:

A dnes vám poradíme jak se starat o mazlíky, jakou potravu můžete dávat atd..

Je to pro ty co nemají mazlíky ale i ty co je mají. 

Takže dnes se zaměříme na psi. Čiko nezoufej budeš v druhém dílu :D. Takže jen pro ty ] bud štěně nebo pes (ale já mám pejska a stále si je pučuju! :-) ) a rozhodně tutu![Bohužel obrázky se nechtějí zobrazit ale jmenují se 101 praktických rad jak pečovat o štěně a 101 praktických rad jak pečovat o psa a vácvik psa jak rchle a snadno vychovat společenského psa.Toto jsou nejlepší knihy. Na tyto knihy se  můžete na 100% spolehnout. 

Co si pořídit: Pelíšek, pytel granulí, pamlsky, hračky, objek, vodítko nejlépe toto 

dlouhé, koupit (nebo pučit) nějaké ty knihy, koupit misky a to by mělo být vše... Toto je pouze základ. 


Jak zařídit dům/zahradu: Zaleží na tom jestli-ho budete mít v bytě nebo venku. Kdyby doma zajistěte vše (pokud to bude štěně) aby nerozkousal žádne boty atd... Pes je vědčinou už odnaučený ale je dobré si to také zařídit. 

Na zahradě ovšem musíte zajistit každičkou díru v plotě a pokud máre zahradní jezírko zajistit aby do něj nespadla a dokonce pokud máte i  klnu zabezpečte ti aby se nedosal k jedovatým chemikáliím. 


STRAVA: granule, čistá voda je základ. Při výcviku určitě pamlsky. Hlavně: (tohle napíšu i u koček) nekupujte takové ty konzervy co jsou neustále v reklamách. Jsou to ty nejhorší.  

Typy určitě ještě budou. Tohle ja pouze základ. Vše ostatní je v kinhách. Tak já doufám že se líbilo nezapomeň zanechat + a čau!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.