Zvířecí knihovnička

Horor duch v domě

Takže koukala jsem a nejvíc se vám líb horory o_o docela mě zklamalo že IN MY HEAD nebyl žádný zájem. Takže tady máte.

 

Míša, její 6letý bratr Davídek, a kámoška Zuzka koukali večer na televizi. Holky si pustily americkou komedii a David jsi hrál s legem. Rodiče byli doma ale už spali, proto byli potichu. Když film skončil Davídek spal na zemi tak ho Míša vzala a dala mu pusu. Vzala ho nahoru a dala ho do svého pokoje. Zuzka u nich měla dneska přespat, tak šla s ní. Davídek měl postel vedle Míšina pokoje.  Zuzka Davídka milovala :-3  přišel jí strašně roztomilej. Když šli spát, zdálo se Zuzce že vidí na chodbě postavu. Ale myslela jsi že je to vidina. No jak se jí můžete divit když hrála fnaf :D. Jelikož měla Míša palandu protože se její rodiče připravovali na to že až David vyroste, bude v pokoji s Míšou. Šly si lehnout.

Ráno se Míša probrala. Zůza v pokoji nebyla. Byla zvyklá že Zuzka chodí za Davídkem. Vstala a šla se podívat. Slyšela Davídka plakat. Běžela. U postýlky stála Zuzka. Zuzka otočila hlavu, měla rudé oči. Chtěla zvednout ústa k výkřiku. Jenže jenom je zvedla a spadla. Míše připadalo že viděla za ní svojí mrtvou babičku. Zuzka držela v ruce nůž a Davídek byl pořezaný a pořád plakal. Míša začala křičet. Davídek brečel Zuzka ležela na zemi. Když v tom jí někdo zacpal pusu. Ótočila ce a uviděla svojí babičku. Řekla jí ať nekřičí nebo probudí rodiče. Zuzka prý chtěla Davídka pořezat. Kdyby jí nezabila tak by umřel.

Povídala babička pravdu nebo ne? To si můžete jen domyslet. 

 Pokud se líbilo tak + já se loučim a čau!

Komentáře

nymfadoraHPVIP

micka07: smajlsmajlsmajlsmajl já naopak píšu jako .... nwm co ale strašně rychle ale pouze tak 40 procent slov co napíšu je správně smajlsmajlsmajl

nymfadoraHPTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.