Zapomenutý blog

Nudné Fotogrefie. Díl 2.

Zdravím.

Vítám vás , ( V tom smyslu, všechna stvoření na světě.), u tohoto článku.

Dnes je zde pokračování Foťáků. Opět se nemam o čem se rozkecat, kromě toho že zde budou opět nudné fotografie kytek, a přírody. Eh.

Znáte ten pocit když je venku hodně květin, ale tu uslyšíte sekačku. Mám chuť jít za tim chlápkem a zařvat: ,, Nech ty kytky! Jinak na tebe pošlu svého jednorožce a on tě poblije duhou! Opovaž se ty pampelišky sekat , ano! Já mám ještě práci! Jinak se k tobě v noci dostanu a podříznu ti krk! OK, domluveno?! " Eh, to jsem celá já. A ke všemu když v tento den máte v plánu jít na toto místo fotit. Na několik hodin, či spíše dní jsem se nechala pohltit focením, a zde máte mé nekvalitní fotky. A to jsem se snažila najít ty nejlepší. Huh.

 Vrhneme se na to! * Roztočí se na židli *




Doufám, že článek se vám aspoň trchu líbíl. Budu všem vděčná za každé +. A nadšená z každého komentáře. Loučím se s vámi. Zdravím, u dalšího článku.

Komentáře

polinka111VIP(ANIME!)

GoodBalonky:
Omlouvám se, ale otázku jsem moc nepochopila. Tyto fotky fotím sama, a nejsou ze žádného webu. Jsou jen moje, které jsem nafotila já sama. Doopravdy nejsou z žádného webu. Nemam důvod abych cizí fotky představovala jako svoje , nemam to zapotřebí. Proto v každém dílu Foťáku jsou fotky které jsem nafotila sama.
Jinak fotky nahrávám z foťáku nebo mobilu do počítače a nakonec nahrávam na nahrajto.cz.
Takto jsem tuto otázku pochopila.

polinka111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

polinka111VIP(ANIME!)

pištík:
Děkuju moc. Ano, klidně se ptej. O svém foťáků nic pořádného nevím. Pouze že je od značky Canon, a je pěkně starý. Omlouvám se, ale více informací o něm nemám.

polinka111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

Ty fotky jsou nádherné. smajl Já mám na blogu fotky šílené kvality..smajl
Když totiž fotím nehty a mám zaplý blesk, tak se to od lesklého povrchu odrazí a když ho mám vyplý, tak to prostě není ono. smajl A ani to oblečení se mi nedaří. *_*
Když ale fotím třeba vánoční stromeček, skupinu lidí a atd., tak mají fotky hezkou kvalitu. Jinak tohle byla "minirecenze" telefonu. smajl
Ještě tě budu zdržovat a zeptám se ti co máš za foťák nebo jestli jsi to fotila na mobil, popř. jaký.smajl

fixaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.