Zapomenutý blog

Nenormální stvoření. #3

Mango. Vítám u tohoto článku všechna stvoření, které se odvážili kliknout na tento vyhružně vypadající  článek, a začali číst. Gratuluji.

* Aplaus * Tohle znělo dost sarkasticky? Omlouvám se, tak to nebylo myšleno.

Od této chvíle se nemůžete odlepit od své židle. To lepidlo zabralo. <3



Poli : Taky máte chuť vraždit?

Druhé já : Nemusíš zde probouzet svou psychopatickou stránku. 

Poli : Už zas. * Povzdychne si * 

Druhé já : Tu dávku kokainu neomezila . Eh. ( Kokajnu nebo kokainu?  )


,, Arkette! Nakrm mého jednorožce! "

,, Můžeš ho nakrmit sama, ne? "

,, Nevidíš že pracují?  "

,, OK, budu tak hodnej a nakrmím tvého jednorožce...."


Eh. Ano. Tohle je můj imaginárni sluha Arketter....


,, Nechceš cupcak s bulvami žirafy?"

,, Eh. Ne děkuji. Nejsem hladová. ."

Až teď si uvědomuji,  že potřebuji nějaké normální imaginární přátele.  Zde přivítejte Marka, mého imaginárního kamaráda. V jeho oblibě je vaření . Radím vám však raději nic od něho nejezte. Záchvat retardace, náhla smrt, či zvracení garantují.


,, Kolik máš imaginárních přátel? "

,, Dost, aby z nich byla armáda.<3  "


Taky milujte slané palačinky, s masem a houbama? <3  Tenhle smajlík používám už častěji, nedej jednorožci!


Vlastně jsem vám na začátek chtěla představit vzhledově mé druhé já.



Myslím že můžeme začít. Vyhlašují začátek článku!

* Roztočí se na židli *

Přejdeme na první otázku.


Čaj nebo kakao?


Kdo by neměl rád čaj. Čaj vždy zvítězí nad kakaem. Čaj, o , ano, ten zlatý čaj.  Kakao nikdy nepatřilo mezi mé oblíbené pití. Mějte rádi čaj, jinak dopadnete špatně. Taky vám příjdou anime postaviček,  které mají rádi čaj,  trochu více podivné? Nebo jsem jediná? 


Jsi knihomolka?


Ale jistě že jsem. Do knih jsem se zamilovala už dávno. Vlastně kniha je nádherný společník v nudné chvíli.  Však čtením knih jsem posedlá. Lidé si občas říkají že nemůže být pravda že přečtu tolik knih za týden. Nejčastěji je to tři či dvě knihy za týden,  které mají kolen 200 stran. Nic extra. 



Povinnou četbu prozatím nemáme. Ale jestli jí budeme mít nebude to pro mě potěšením. Neradu čtu knihy které jsou vybrané někým jiným. Protože nikdo ani přesně neví jaký vlastně já mám vkus na knihy. Huh. 



Máš taky závislot na rajčatech? Jestli ne, tak na jakém jídle?


Ale jistě. Mám ohromnou závislot na rajčatech.

Ta roztomilá, chutná, malá ale i velká rajčata s nožem. Eh. V tento moment mě napadl příběh. Jedna dívka snědla rajčata, ale tyto rajčata jí zabijou. Protože měli malé nože, a krev jí z pusy tekla... Měla bych si odpočinout, protože tohle... No nedej jednorožci!

Jinak rajčata zbožňuji. Huh. 


Pojďme si trochu psát. 


8.4.

Vlastně jsem dlouhou dobu přemýšlela co napsat. Eh. Nakonec v tom menším chaosu jsem si řekla že napíšu článek o všem. Je to druhý díl předchozího článku. Však jsem si řekla že sem přidám i pár textu navíc o mém životě, o tom jak přemýšlím, a ostatní kravinky co mě napadli v noci. Když jsem si šla lehnout. Řekla jsem si že usnu hned, protože bychom jednim slovem mohli napsat, že jsem padala vyčerpáním.

Místo toho jsem se půl hodiny vrtěla v posteli. Taky někdy máte tokový pocit, že usnete hned, ale místo toho ponocujete do temné noci? Já ano, a to už hodněkrát.

Nakonec jsem popadla mobil a snažila se něčím zabavit. Vlastně když tak nad tím přemýšlím přestala jsem hrát mobilní hry. Mám je tam nainstalované jen tak .Přestala jsem je hrát, a je to asi lepší bez nich.

Jelikož jsem se ničím nezabavila začala jsem psát článek. Zítra je víkend. Doufám že bude zítra vlhko.  Potřebují žížalu.Proč?

Budeme mítlaboratorní práci. A na to potřebujeme žížalu. Ke všemu nám učitelka  řekla že jestli budeme týrat žížalu , ( což jsem měla v plánu. ) tak nás taky bude týrát. Chci někoho zabít!  ( Jednorožci....) 

Překvapuje mě, že jsem si ve druhém pololetí v češtině vylepšila známky z češtiny. A to jsem v plánu tedy vůbec neměla. Známek máme dost, ale jak se na ně koukám tak mám jen jednu trojku , jednu čtyřku a tři 2, jinak samé jedničky. Což mě naprosto, ale naprosto překvapuje.

Z matiky jsem si známky asi však zhoršila.No nic, matematika není moje. A já z toho nejsme nijak smutná. Matematika není moje, prostě mi nejde.

V těchto týdnech však píšeme hodně písemek za sebou. Zato jsem si ověřila pár suprových taháku. Na bělítku, na propisce, a jak určitě všichni znáte v penálu. Nikdo, kromě mých kamarádek na ně nepřišel. A myslím že mi dost pomohli. Takže je mám v plánu nadále používát. Ano, používám taháky. 

Dnes mi křápl displej mého dotykového telefonu. Nebrečela jsem, měla jsem z toho srandu. Rodičům to též nevadilo, řekli mi že to nevadí. A mně to taky nevadí. OK, je mi líto toho mobilu, ale jinak jsme z toho měli velkou srandu s kámoškama. Stalo se to o odpoledku, prostě mi spadl z kapsy na asfalt, hlavně že funguje. S holkama jsem se řehtali tak, až nám bylo špatně. Bylo by to však až moc dlouhé vyprávění, co všechno jsem dělala. Jen jsem napříkald mlátila pendrekem o auto, házela čokoládou o barák, házela pendreky na strom, ale abyste viděli, jaká to byla sranda, a jak jsme se u toho řehtali, měli byste být na místě a pozorovat nás. Mám z toho srandu, což asi hodně z vás ne. Mně to ale nevadí, myslím že je správné že mi spadl, jinak bych nezažila tak super srandu jako dnes. 

Občas se ptám. Baví mě vlastně to hraní na klavír?  Ze začátku mě to bavilo, však dál již ne tak moc. Myslím že je to učitelkou. Kdyby to vysvětlovala trochu jinak, normálně, ne vosou a oslem. Taky že smrdí, prdí, smrdí jí z pusy... Myslím že by to bylo lepší kdybych měla jinou učitelku. Taky že nemůže najít žádnou mollovou skladbu pro čtvrtý ročník. A já tak nechci hrát na koncertě durovou skladbu. Mně se tak zalíbili mollové skladby, keré se hrají na klavír. Překvapuje mě , že jsem naprosto natěšená až si jednu zahraju. Durové skladby moc nemusím . Ale ty mollové. Eh. Nejraději bych zahodila ty tři skladby které teď mám, a zabývala se jednou, dlouhou , a krásnou mollovou skladbou. Nabídla mi, že můžiu hrát čtyřručku s jednou dívkou. Já však odmítnu. Nechci, nerada budu s někým hrát čtyřručku. Jelikož se musíme trefit do stejného taktu. A já prostě raději budu hrát sama, než s někým se dělit o skladbu . Ne děkuju. Říci ještě narovinu, moc necvičím, tedy skoro vůbec necvičím. A to mám svůj klavír! ! Však mě to cvičení tak nehorázně nebaví. Depresivní skladby se mi nehorázně líbí. 

Nějak se mi chce spát. No nevím , teď jsem do toho psaní nějak vpadla.

Už se mi chce spát. Ale zas musím uznat že jsem toho měla dnes nad hlavu. Proč je ten víkend tak krátký? Proč nám jen nedopřeji více odpočinku? Musím ale uznat že v tomto roce u nás bylo hodně prázdnin. A jsem za to moc vděčná.

Nějak moc jsem se rozepsala, ne? Ale tohle jsem již chtěla napsat dlouho.

Vaše minuty ztráveny čtením této rubriky již vlastním já a  fialový šneci.

Ať vás straší Černý anděl. 


 Přemýšlela jsi o vyzkoušení drogy ? Ravenclaw


Jestli říci pravdu tak ano. Ale vždy jsem to spíše brala z té legrační stránky. Však drogy bych v životě nechtěla vyzkoušet. I když,  jsem nad tím jednou přemýšlela. Něco co vám zlepší náladu... Huh.

I jen to vyprávění co se s člověkem může stát po příjemu drog je hrozné... Jak zemřeli.  A já nechci zemřít. Nikdy drogy nevyzkouším!

Když jsme minulí rok mikroskopovali částky cibuli, šňupali jsme cibuli. Prostě si jí rozříznete, dáte si na ní kapátkem vodu a šňup. To je naše třída. 

Eh.



Jak jsi přišla na pozdrav mango? Spectra38


Ráno jsem jako obyvkle vstala, a obula si boty s rohy jednorožců. Šla jsem do kuchyně a nalila si sklenku fialové Coca- Coly a přidala tři kostky kokainu. Dobře, ten kokain tam nebyl... Ani ta fialová cola...  Koukla jsem z okna, a kolem mě proletělo zapálené mango ! Vykřikal jsem : ,, Mango! "

A je zde pozdra a fialový šnek, tedy přesně nevím co k tomu má společného fialový šnek. Heh.



Džus nebo čaj?

Krev.

Dobře,  dobře , jestli se vám nelíbí tato odpověď....
Opět otázka týkajíci se pití a ke všemu je zde opět čaj!

Džus s radostí, čaj s radostí.

Jenomže, já si nemůžu vybrat!

Rozhodnutí ponechám na jednorožci. 

A jinak vyplňte tento dotazník, džus nebo čaj? Klikni.

,, Co to piješ?

,, Vodu se šťávou. "

,, Jakou? "
,, S příchutí krve. " 


Jaké ovoce ti nejvíce chutná ? Adélkasek


Takže začneme.

Maliny , jahody, pomeranče, mandarinky, hroznové víno, meruňky, švestky, mango, borůvky, jablka, hrušky, třešně, banány, kiwi, ananas, meloun, marakuja....



Kdybys byla na pustém ostrově a mohla by sis vzít jen jednu věc. Co by to bylo? Adélkasek


Člověk.

,, To není věc. "

,, Já to vím. ...  "

Tak, co bych si jen vzala....Plyšáka! Milované plyšáci kteréhřejí u srdce. Nebo raději. Obrázek jedné z mých oblíbených postav z anime.



Tvůj život je... ? Ravenclaw


Bez významu. Beze smyslů. Nespravedlivý.

Jaký to má smysl? Proč lidé vás nechápou?  Proč sníte o tom, co se nikdy nestane? Proč?

OK, to jsem od věci. 

A též retardovaný. Skvělí a retardovaný život.

Můj život je cupcak.

,, Poli? "

,, Ano? "

,, Svůj život srovnávaš s cupcakem? "

,, Ano. Nějaký problém? "

,, Ne, ne, v pohodě... "

,, Můj život je jeden tvarohový cupcak....."



Tančíš ráda ? Ravenclaw


Jak bych to řekla. Spíše ne, ale, proč ne? Při této činnosti mě však nikdo nesmí vidět.  Eh. Ale jistě, ráda se roztočím při své oblíbené písničce. 



Mezi reflektory se cítíš jak ?


Jako debil osvícený reflektrory.

Ne moc ráda stojím na scéně. I když s tím klavírem jsem si již dost zvykla. Nemůžu však říct že nemám trému.

Často slýchávam, představte si že v sále není nikdo. Je to však až moc těžké, když před vámi sedí tolik lidí, a občas se ozve šustění.

Jednou jsem měla hrát v kostela na varhany.  Však v ten den jsem jela na školu v přírodě. Byla jsem z toho nadšená že tam jedu, ale v něčem mi bylo trochu smutno že si nezahraju.

Měla jsem celou skladbu.

Ráda bych před lidmi zahrála na varhany. ( Jen na  té jedne, eh, jak se tomu řiká. )

Nikdo by mě neviděl.

...

Doufám že se Vám článek líbil.Jestli ano, zanechte +, budu moc ráda. Budu též vděčná za každý komentář. Loučímse s vámi. Zdravím,  u dalšího článku. 

Komentáře

Peris(Hudba a jiné(-:)

Momento...nechce se mi to vše číst, ale pozastavila jsem se u....čaj?
Vážně? Jako kakao je lepší jako.....hej bro ;-;
já čaj nenávidím! XD smajlsmajl

PerisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

Nemám co dodat, než super článek. smajl Ok, tak mám. To trdlo jsem měla(několikrát a moc mi chutná), teda bez zmrzliny, ale viděla jsem ho v Praze na Staroměstským náměstí, cestou na Karlův most, ale bylo vcelku chladno, takže jsem si ho nekoupila. Jinak musím říct, že mi trošku čteš myšlenky, protože mám v plánu dělat článek MY LIFE na díly a Future. smajl

fixaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

polinka111: Tam vydělávají na všem, protože je tam dost turistů a ti neznají jaké jsou v Čr běžné ceny a navíc mají více peněz.
Jsem ráda, že se těším, já se taky těším na to, až to napíšu. smajlsmajl

fixaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

polinka111VIP(ANIME!)

fixa:
Děkuju moc! Normální trdlo jsem měla již stokrát , ale na tomto si hodně vydělávají, protože po něm turisti jednim slovem šíli. Tak jsem si řekla že to ochutnám. smajl
Heh. Určitě se na tvůj článek kouknu.

polinka111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.