Madpet Skateboader 2
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Fashion Model Makeover
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Sue Dressup 3
Hra - Sue Dressup 3
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Choco Romance Today
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
The Jump Game
Hra - The Jump Game
Video se načítá
Horse Eventing 3
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
Oblékni štěňátko
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Cute Pets Today
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Attack to magix
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Pop'em Up
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Fireboy and Watergirl 5
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Factory Balls 2
Hra - Factory Balls 2
Video se načítá
Scrabble Sprint
Hra - Scrabble Sprint
Video se načítá
Fishao
Hra - Fishao
Video se načítá
Mastermind
Hra - Mastermind
Video se načítá
Virtual Pet Game
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
 

xD všechno možné xD

Ujetý příběhy

!Rybízový džus !

MOžná to víte, možná ne. Ručně mám napsaných hodně příběhů a "knížek" s více než 100 listy a dvěma díly. Jednou si přeji být spisovatelka, a i když to podle mého blogu zrovna nevypadá, ráda píšu vážnější fantasy příběhy s trochu smutným koncem. A když už mně to psaní příběhů baví, proč nezkusit příběh i tady ? Samozřejmě tady mně neznáte jako tu která píše smutné a fantasy příběhy, tady mně znáte jako tu nejbláznivější blogerku roku. *clap, clap* děkuji, děkuji.. Takže se budeme držet mojí pověsti.. A vyhazování věcí z okna.


Příběh o žluté jahodě

Debby se normálně procházela po louce jako skoro každý svůj den. Co ji však překvapilo, byl jednorožec na kolečkových bruslích jezdící po neviditelném ledu. Vytřeštila oči do velikosti talířů a šokem začala zpívat písničku " Já miluju minecraft ". Tu se procházela Cigánka Adam, co si pod mostem lakovala nehty, měla dítě s Debby a s Katie létala v uchu. Katie nesla v batůžku, který ukradla duhové zebře u želvího slimáka. " Debby, dalmatíni mi utekli ! " začala fňukat Adam a kolem se prořítil slon na porelánovém ufu." Kontrola jízdenek ! "  křičel na jednorožce. " Já nevím jestli Zdenek Jí !" křičel jednorožec a odletěl na duze směrem do své rodné země - Uniapplendie. " ZLODĚĚĚJ !" křičel mravenec na slona. " Dalmatín mi vzal Slonovy kalhoty, je to zmrzlina !!" "Já rád melouny, dáš mi kousek jahody ? " vřeštěla Cigánka Adam. Debby se změnila na krabičku prošlého mléka a zařvala: "Sbohem, Katie !" "Nazdar !" zvolala kamarádka v batohu a kopla Krabičku prošlého mléka Debby nunčakama. " Aloha ! "


Příběh o Vincentovi

Denis, Karel, Lucka, Nikola, Martin, Adam, Zdeněk, Bohuslav, Josef, Kateřina, Karolína, Miriam, Roman, Cyril, Cecílie, Lenka, Petr, Klára, Marcel, Jana, Pavel, Simona, Michal, Adéla, Agáta, Veronika, Stanislav, Hana, Alexandr, Helena, Miada, Ljuba, Honza, JIří, Jaroslav, Viliam, Jaromír, René, Pavla, Daniela, Drahomír, Ondřej, Alfons, Mirek, Rostislav, Luboš, Vladimír, Daniela, Filip, Leoš, Kristýna, Kamil, Nina, Přemysl, Patrik, Leontýnka, Svatopluk, Tereza, Zuzana, Viktorie a Žaneta šli za Zlatou, Evou, Šárkou, Irenou, Marií, Kristiánem, Petrikem, Xenií, Daliborem a Luďkem. Společně vyhodili Dorotu, Taťánu a Drahomíra z okna a pak se vrátili aby z party vyhodili Viktorii, Terezu, Cyrila, Agátu, Pavlu, Sylvii a Gustáva. Všichni pak litovali Veroniku, která dostala sedmičku z matematiky a společně rozesmívali Marcela, který se rozešel s Miriam. Dělali růžky Romanovi. Denis, Hana, Drahomír, Ljuba a Nikola pomlouvali Leontýnku, Marii a Alfonse. Sára provokovala Vincenta a Josefa, takže ji Eva s Leošem klidnili.


Příběh o Hiearchii

Strejda lidstva - Google měl opravdovou depresi. Tetička lidstva Wikipedie nad ním zase jen vzdechla. " Já vím že nemáš zrovna dobrou náladu, ale nemůžeš lidstvo ponechat bez tvé přítomnosti více jak den, zblázní se !" Pak přijde samotný internet, král lidstva a tetička i Strejda se mu uctivě ukloní. " Nedělejte z toho vědu, beze mne byste ani nefungovali, tak makejte !!" Tetička wikipedie se jemně začervenala a Strejda Google si utřel slzy s pevným výrazem. Jde se na zachránění fotek roztomilých kočiček a vtipů meme !! Google se zase napojil na Svého krále - interneta. Pak se ozval všemocný hlas boha lidstva, před kterým všichni spadli na kolena, včetně Internetu. " Já jsem elektřina, a všechny hříšníky odpojím !" burácel jeho hlas a Všichni tři se zděsili. Pak se Elektřina rozesmála a zvolala: "Pozdní apríííl !"


Hele, vím že už dlouho článek nevyšel, ale vysvětlím to takhle - jednorožec na bruslích !! Moc doufám že jste se neunudili k smrti u mého bezdůvodného článku. A teď schválně a opravdu upřímně - Kdo opravdu přečetl příběh o Vincentovi ? Já myslím že vás hodně nebylo, a pokud jste ho nakonec celý dočetli, tak kvůli toho že jsme se o tom teď tady zmínila. :D Nonic, myslím že tento článek už bude u konce.. Mojí nenormální pověsti se musíme držet, že ano ? Loučí se s vámi nepotřebná blogerka.


Sayonara ! Kiyashi




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.