Test lásky - love tester
Hra - Test lásky - love tester
Video se načítá
Monkey Go Happy Marathon 3
Hra - Monkey Go Happy Marathon 3
Video se načítá
Cake Master 2
Hra - Cake Master 2
Video se načítá
Vanilla Pudding 1
Hra - Vanilla Pudding 1
Video se načítá
Miss Sweets 5 Dress Up
Hra - Miss Sweets 5 Dress Up
Video se načítá
Frizzle Fraz 2
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
The Tattoo Quiz
Hra - The Tattoo Quiz
Video se načítá
 

xD všechno možné xD

Karma ? To jsem si přála ze všeho nejmíň..

Rybízový džus !

Dneska to bude trochu jiný článek než jste ode mně zvyklí, taky nemám věčně dobrou náladu.. To všechno co se motá ohledně očkování, preventivek a takových kravin je naprosto v pohodě. Ale to co jsme se dozvěděla, je horší. Vím že pro vás to je asi něco naprosto normálního, buď už je nosíte nebo je nosit budete, ale pro mně to je.. Nevím, ale brýle byly to poslední co jsem si kdy přála. Do puberty jsem měla naprosto dokonalý zrak bez jediné chybičky, všechno bylo OK, ale teď se to začalo trochu měnit. Na dálku jsem přestávala vidět tak dokonale, a když mně posadili dozadu ve třídě, mhouřila jsem oči na tabuli. Lhala jsem rodičům, že ne, že na tabuli oči nemhouřím a vidím naprosto normálně, že jsem dneska jenom unavená a tak moje oči jsou unavené taky. Takhle to pokračovalo asi měsíc, než mně máma vzala do auta s tím, že musíme na preventivku, a spolu s preventivkou vezmeme i očkování. Jely jsme tam, a když přišlo zkoušení očí, doktorka říkala že jedno oko mám fakt špatné, a druhé na tom taky enní nejlepší. Budu muset nosit brýle. Brýle, které jsme tak moc nechtěla a snažila se jim jakkoli vyhnout. Snažím se přemlouvat mámu na cokoli, třeba na kontaktní čočky, ale říká že kontaktní čočky budu mít později, že je mi jedenáct a to chíli s těmi brýlemi snad přežiju. Ale já je tak moc nechci !! Vím že to může znít hodně dětinsky a divně, taky vím že se pod tímhle nenormálním a nedůležitým článek asi objeví hodně komentářů typu " Bože, tak budeš nosit brejle. No a co ? zzzz.. " , nebo rovnou něco jinýho. Ale já jsem se z toho prostě musela vypsat, to je jediná činnost jak ze sebe můžu dostat všechno. Prosím vás tedy aby jste byli schovívaví, k logice ( spíše nelogice ) tohoto tak moc nedůležitého a nezajímavého článku. Asi to tady budete bombardovat mínuskama a komentářema typu, který jsme ukazovala výše, ale já chci říct ještě jedno - není to kvůli toho, jak budu s brýlema vypadat. Sama si myslím, že brýle mi spíše sluší, ale já je nenávidím. Nevím jak to vysvětlit, že je prostě tak moc nechci nosit. Ale asi si budu muset zvyknout, zpropadený geny. Prababička, bebička... Mamka je po operaci očí, takže už vidí líp, ale měla hrozný levý oko. A protože měla špatnýho očního, dostala brýle moc brzo s velkýma dioptriema a zhoršovalo se jí to. Starší ségra, to samý ale nemá to tak špatné , dokonce brýle nenosí pořád ale jen někdy. A já to budu mít stejně, až na to že těch dioptrií zřejmě nemám na levým oku zrovna málo. Proto se moc netěším na návštěvu očního, abychom se dozvěděli kolik mám dioptrií. Bojím se že řeknou nějaké ohavné číslo typu " Tak ta má dvě dioprtie na levým a jednu na pravým.. ", a že mně pak budou všichni brát jako slepou. Mamka se tak pomalu začíná chovat, a já začínám být zoufalá. To snad nejsem ten samý člověk ?! To se mně musí ptát jestli vydím ptáka na nebi ?! Už z toho prostě nemůžu. A otravuju vás s věcma, který vás naprosto nezajímají a naopak vás otravují..

Já se s vámi asi opět loučím, vaše zatím neobrýlená a nezajímavá otravná blogerka.. Omlouvám se za vašich 30 sekund života, kdy kliknete na červený palec dolů a napíšete komentář ohledně mé dětinskosti a namyšlenosti.. Loučí se s vámi otravná a nedobrá blogerka..


Sayonara ! Kiyashi

Komentáře

Kleopatra VII FilopatorVIP(Fazole)

Neboj, to si zvykneš. Ja ich tiež mám, tiež som doma klamala, že je všetko úplne v poho, ale keď mi to povedala angličtinárka... Ona jediná si to všimla. A tiež som ich nechcela. Môj nablblý spolužiak sa mi zato síce smeje, že mi ich rozbije a neviem čo, keby to robili tebe, odpovedz:
,,Fajn, rozbi. Budeš platiť, lacné neboli!"
A na telesnú: Kúp si radšej gumičku, vieš, tú šnúrku, nech ti nepadnú, a keď budeš spávať minimálne 8 hodín denne, pravidelne piť a nečakať na smäd, viac chodiť von a veľa športovať, výrazne sa ti to zlepší, uvidíš!

Kleopatra VII FilopatorTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.