WorldByLucy

Creepypasta - Důležitý vzkaz

Nedívej se na mě jako blázna, až tohle budeš číst. Nemám moc času, takže se pokusím všechno vysvětlit, jak nejrychleji to půjde. Všichni věříme, že nějaký "druhý břeh" existuje, že? Něco jako...další dimenze, kam odchází všechny duše zemřelých. Něco jako portál, kde čekají další věci a výzvy.

Se stejnou vírou se teď obracím na tebe a doufám, že mě vyslechneš. Jsi ve velkém nebezpečí.Vy všichni jste! Lidé odchází na to další místo skrz náš svět, ale každá silnice má dva proudy, kterými se po ní dá cestovat. Nezapomínejte na to! Pro můj svět je už pozdě, ale vy všichni máte ještě šanci se zachránit! Když slyšíte pískání v uších, většinou to necháte být, jako nějakou změnu tlaku, nebo cokoliv jiného, na co se ve zprávách vymluví.

Za těmito zprávami, ale číhají oni. Snaží se dostat do tvého světa a protrhnout hranici, mezi jejich světem a tím vaším. To je to pískání, co slyšíte, oni trhají hranici a mísí se s jejich vřískotem! Když vám začne pískat v uších, utečte! Musíte přežít!

Sebe se ptám, jak jsem to tehdy mohl ignorovat...jak jsem mohl být tak slepý...Ale už je pozdě. Nevím, jestli se k vám tento vzkaz dostane před tím, než vás začnou pozorovat ve spánku a plížit se za vámi, čekajíc, až k nim otočíte záda. A já jen čekám, až vás napadne přečíst si první slovo z každého odstavce.

 

Jen aby bylo jasno, tak jsem to nepsala já. Budu se snažit dávat sem kratší creepypasty. No co? Kdybych vás nevyděsila, tak dneska v klidu usnete. :D

Komentáře

Elsa m(**WE ARE PRETTY WOMEN**)

Artemia: aha. smajl Ale ty zase můžeš být v klidu a číst creepypasty a koukat na hororysmajl...já od té doby co sleduju horory a čtu creepasty, tak se jen tak ničeho neleknu smajl (u mě to mělo opačný průběh, než se očekává) smajl

Elsa mTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.