Wííííí

Doporučené knihy #3

Takže čauky ! Mám pro Vás další díl celkem oblíbené série. Doporučené knihy. Už jsem nechtěla dělat další díl této série ale zkrátka mi to nedalo. A rozhodla jsem se že tentokrát to bude pro ty mladší jelikož je tady hodně mladých holek okolo 10-12 let . A možná hledají knížku právě pro jejich věk ! A tuhle sérii dělám i z toho důvodu že všichni sedí v dnešní době za compem a různou elektronikou, a moc často neslýchám že by jsi určití lidé vzali do rukou knihu. Od toho je i špatná komunikace, zakoktávání. No už to nebudeme okecávát a jdeme na to ! 

  1. Já nejsem neviditelná
    Marcus Sedgwick 

    Otec Laureth Peakové ji naučil sledovat opakující se události, vzory a čísla - což je něco, pro co má jeho dcera mimořádné nadání.
    Její tajemství? Je slepá.
    Pak se ovšem její táta ztratí, Laureth popadne svého sedmiletého brášku a vydá se vstříc záhadě, která je dovede až do New Yorku. V tomhle velkoměstě je její dovednost vysledovat šokující a občas nebezpečné spojitosti dovede do světa plného temnoty. Dokáže zachránit svého tátu i sebe?
    Já nejsem neviditelná je spletitá skládačka o tom, že nic se neděje jen tak pro nic za nic a náhoda neexistuje. 


    2. Deník Mimoňky /Příběhy z neslavnýho života/ , 1. Díl/ na obrázku všechny díly
        Rachel Renée Russellová

    Nestačí, že Nikki J. Maxwellová má otce, který se živí hubením brouků. Ještě se kvůli tomu dostane do prestižní soukromé školy, kam moc nezapadá. Z pohledu její zapřisáhlé nepřítelkyně MacKenzie, dokonalé dívky, která má vše, co je třeba, je Nikki prostě „mimoňka“. A toto je její deník. Zachycující příhody každodenního života, například jak si chtěla z naslouchátka vyrobit luxusní hands-free, jak se snažila sbalit nejhezčího kluka a co zažívala se svými novými kamarádkami, Chloe a Zoey. Doplněno výstižnými ilustracemi.



To je ode mě vše , já vím jsou tady jen dvě knihy a přiznám že 1. knihu mám doma, a z druhé knihy mám tři díly. Myslím si že ty  knížky jsou fajn akorát v té druhé se můžou vyskytovat menší sprosté slova ale myslím si že to přežijete :D Je mi tolik kolik mi je ale je fajn se vrátit do těch dětských let. A " Já nejsem neviditelná " jsem četla v Červenci. A myslím si že si to může přečíst i o 1-2 roky starší :) Snad to ti mladší ocení a Pááá ! <3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.