Vyřazovačky, kvízy

Hoggy

Jestli čekáte že tady budu psát o tom, jak je Hoggy úžasný, tak rovnou zmáčkněte Ctrl+W , ale pokud si chcete poslechnout kraťoučký příběh o tom jak se časem změnil můj postoj k tomuhle youtuberovi tak čtěte dál... :)

 

Hoggyho jsem sledovala asi od 100 tisíc odběratelů a jeho tvorba mě opravdu bavila, ale později jsem pochopila jak to s jeho fanoušky ve skutečnosti funguje...

 

Když nám Hoggy řekl, že bude zpěvák, řekla jsem si : "Jo, to bude určitě super!", ale nakonec jsem k tomu takovýto postoj neměla. Jeho prestiž rapidně vzrostla a já mu to přála. Později jsem ale pochopila, jak to s jeho popularitou je doopravdy. Spousta fanoušků ho sledovalo jen kvůli Slze, na tom by nebylo nic špatného, kdyby je Hoggyho tvorba opravdu bavila. Jeho videa využívali jen k tomu, aby se Hoggyho  zeptali: "Kdy bude zase něco se Slzou?!"

 

Časem se mi začalo zdát, že Hoggy právě těmto lidem nadržuje.

 

Později však mé nadšení k Hoggymu upadlo, ne že bych ho neměla ráda, ale už to není můj oblíbený youtuber. Nemůže za to on, ale jeho fanatičtí (nemyslím fanoušky Atiho) fandové, které vůbec nezajímá Hoggy, ale zpěvák Petr Lexa.

 

 

 

Nepište mi komentáře typu: " Hoggy je úplně nejlepší, jak tohle můžeš říct!?!",  je to můj názor a nikomu ho nevnucuji.

Děkuju!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.