Chibi Maker
Hra - Chibi Maker
Video se načítá
Royal Wedding
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
Elsa Christmas Spa Bath
Hra - Elsa Christmas Spa Bath
Video se načítá
 

Všechno o všem

Největší hajzlové-Teroristi!:( A vkaz pro adminy.

Ahoj, vítejte u takového neupraveného rychlého článku. Jak asi všichni víme-včera ty dementi zabili kolem 34 lidí v Bruselu. Administrátoři, klidně mi dejte ban za sprostá slova, ale jsou to bezcitný, debilní hajzlové. A to jsem docela klidná!:D Ne fakt, chtěla bych říct, že nesmíme se ničeho bát, je mi samozřejmě líto všech lidí, ale nesmíme se bát, protože to právě ty "inteligenti" chtějí a nikdy ničeho nedosáhnou. Myslí si jak jsou dokonalý a ještě ten jejich Aláha. Ty jejich vzkazy mě pobavily a ať si ten terotozmuz strčej do ....no víte kam. Prosím adminy, aby udělali na hpd.cz nějakou dočasnou výzdobu s Belgidskou vlajkou. NEMÁME SE ČEHO BÁT! JSME DALEKO A ONI NIKDY NIČEHO NEDOSÁHNOU! A aby jste neřekli, vím jaké to je žít ve strachu, včera totiš před to letiště letěla moje teta a do večera nebyly žádné zprávy. Naštěští je v pohodě. 


Děkuji za přečtení.

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Problém je v tom jejich náboženství. Islám diktuje muslimům, že mají zabíjet kohokoliv, kdo není muslim. Podle Koránu je svatá věc zabíjet nemuslimy. Celý islám by měl být zničen, jinak nikdy nebude od terorismu klid.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

nelfinka7(milujeme hunger games)

nelfinka7: Jako kdyby sis ty četla korán. Už mě nebaví všude číst ty tvoje komenty. Myslíš si, že ty víš všechno nejlíp. Každý islamista není terorista !
PS: Si celkem rasistka.

nelfinka7To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

nelfinka7: Jak hezké je nevědět...
Islám diktuje zabíjet ty, co nevěří v islám.
A pro ně je islám ústava. Nemají normální zákony jak my, jejich zákony jsou zákony islámu a musí věřit každý, jinak mají povinnost tě zabít.
A mimochodem, právě že islamista je terorista. Ti, co ,,pouze" věří v islám jsou muslimé, kdežto za islamisty se prohlašují teroristi.
Nejdřív si zjisti všechny fakta, potom něco vypouštěj do světa....

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Adele15

Podle mě za všechno může náboženství.Už v historii usekávali hlavy těm kdo nechtěli být katolíky a podobné věci.Neříkám že nevěřím na boha a osud a tak,to asi i možná věřím ale tohle je trochu něco jiného.Každý den to je ve zprávách,na internetu a všude.Jestli nějací prezidenti,vláda a tak něco neudělají a nevymyslí nějaké rozumné řešení,něco nepodniknou tak za tři roky takdy může být Islám.Ale zas moc nechápu že kdyby byla válka u nás v ČR tak bychom třeba také šli za hranice do jiných zemí,jenže je problém že oni to dělají prostě blbým způsobem-řvou:aláh!!!!!aláh!!!!víru dej nám!!!!!!A rvou se za hranice.............áááááááááááááá!!!!!!!!! a řvou.A my bysme to třeba dělali jiným způsobem.Jasně pište mi tady že si hraju na chytrou a tak ale tohle je prostě závažné téma o kterém bych mohla psát hodiny!!!!!!!!Musí se všechny země Evropy spojit a porazit ty šmejdy!!!!!!!!!Kdo souhlasí a má stejný nebo podobný názor at dá plus

Adele15To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Maggie13(I♥ YouTubery a YouTuberky...)

nelfinka7: Pane Bože, žádný reklamy jsem nedělala, asi nemáš dost velkej mozek, aby jsi to pochopila, ok, za ty teroristy se omlouvám, možná jsem to přehnala, ale nezesměšňuju tě, jenom prosím tě už odejdi, nebo ti začnu dělat to samí!

Maggie13To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

nelfinka7(milujeme hunger games)

Výzdoba s Belgickou vlajkou? Na hov.no. V Paříži to bylo mnohem vážnější a to zase všichni chtěli Francouzskou vlajku. A navíc tomu vůbec, ale vůbec nerozumíte a chcete bejt důležitý. Tak se na to vykašlete! Někde umírají lidi denně. Třeba to, že v Africe lidé umírají hladem pořád, to je všem u plotu. A nikdo nechtěl jejich vlajku! Jenom prostě teroristi, musej se z toho všichni podělat.

nelfinka7To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

nelfinka7(milujeme hunger games)

Maggie13: Jestli si myslíš, že mě oslabíš tím, že mi řekneš, že bych tam mohla vybouchnout i já, tak ne. Je mi těch lidí líto, ale přijde mi nesprávný a pitomý, když to budete řešit na internetu. Navíc, nemůžeme je obviňovat, my nevíme, co se děje tam u nich, jestli je třeba nenutí. A když mi budeš psát vzkazy pod mé články, tím si nepomůžeš. Je to spíš ubohý. Stejně jako psát, že jsem terorista.

nelfinka7To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Maggie13(I♥ YouTubery a YouTuberky...)

nelfinka7: Tohle sem lidi psali už asi třikrát tak to nemusíš opakovat. A myslím,že tomu rozumíme víc než 11tiletá holka. Ano umírají, ale neni normální aby někdo jen tak zabíjel lidi bombou. A TROCHU ZNÍŠ JAKO TEN TERORISTA, ŽE JE CHRÁNÍŠ. A neni to na hovno. A chtěla bych vidět kdyby tam vybouchli tvoji rodiče a rodina i ty. Tak by ti to taky připadalo na nic? Bež si do tý Belgie, když to tak chceš zažít. Nebo běž jim běž pomáhat.smajl A už se tu neukazuj

Maggie13To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

BaruTV(-Minecraft RADY)

Konečně rozumný článek. Hele něco co si třeba slyšel je polovina pravda a půlka lež :( Pokud jsi to četla v novinách tak to je rovnou třičtvrtina lež a pokud v telce někde tak na sebe chtějí upoutat sledovanost a čtvrtka je lež smajl

BaruTVTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

kelia

Souhlasim s tebou,jsou to bezcitní s****** z****** idioti ,je mi jedno jeslty mi dají ban realitě se nikdo neubrání smajl

keliaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

Souhlasím,ale výzdobu ne. V Sýrii umírají lidí denně a nikdo žádnou vlajku nemá.Nechápu proč zrovna Paříž a Brusel by něco měli mít.Není to nic proti tobě,jen můj názor.

pouchlusněbeTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.