Všechno o všem

Leden 2017-To nej

Ahoj, rozhodla jsem se udělat takovou pravidelnou sérii, kterou budu dělat vždycky jednou za měsíc. Jmenuje se to "to nej" a jde o to, že vždycky přidám písničku, film (film občas), oblečení a zážitek nejlepší za ten měsíc. (Dneska za leden). Ten film a písnička nemusej být zrovna nějak nový nebo tak, ale prostě ty co jsem ten měsíc nejvíc poslouchala nebo se na ně koukala. 

Písnička: 

Jak asi hodně z vás ví, jsem totálně závislá na Justinovi. Proto taky písnička bude od něj! :DD Je to pár let stará písnička ještě z cd Believe a já jsem na tý písničce fakt závislá! Přijde mi úplně super do nějakýho vlogu a vždycky mě rozveselí..:)) 

Oblečení:

Top oblečení je taky mikina zaměřená na Justina hlavně na purpose tour. Koupila jsem ji na ebay za dobrou cenu, stála kolem dvou stovek korun. 

 (Ta první černá)

Zážitek:

Upřímně tenhle měsíc moc pozitivní měsíc nebyl. Pořád jsem byla nemocná, vysvědčení jsem úplně posr*ala a  taky jsem dvakrát chytla slušnou depku... Ale asi nej zážitek byl, když jsme byly s kamarádkou Bárou (s kterou jsme mimochodem byly rok rozhádaný) nakupovat!:DD Byla to fakt sranda a máme úplně super tričko, ale na tu mikinu to prostě nemá :DD. No a to bubble tea...mňam!


Moje sociální sítě:

Instagram: StefyS13com, zabava_je_dulezita, justin.bieber_j_b_ 

Snapchat: StefyS13com

Ask: Anonimka130


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.