Všechno o všem

Můj názor na MISHOVY ŠÍLENOSTI

Ahoj dnes bych vám chtěla napsat můj názor na jistého malýho dementa. Předtím bych zde chtěla napsat:

UPOZORNĚNÍ:

Tento článek nešel napsat bez nadávek a pokud se vám to nelíbí, běžte pryč, nebo zanechte komentář. Pokud se to administrátorům nelíbí, ať se na Mishovy videa podívají a hned pochopí. 


Asi takhle. Náš robotickej tatínek natáčí jak se opíjí, maminka je asi fyzicky postižená, protože dělá furt něco divnýho rukama, navíc je závislá na hře, pro malý děti a prodává nějaký matlanice za 20 000 Kč a bratr neví co má dělat a tak sprostě uráží psy. To všechno už je příšerný, ale furt lepší než poslední člen rodiny. Míša. Je to devítiletej fracek, co prostě něco nazpívá ( spíš zaječí) do videa a potom to dává na YouTube. Já když jsem to viděla poprvé, tak jsem se tomu zasmála, dala dislike bylo to v pohodě. Jeho tvorba je jako parodie. Na zasmátí fajn. Potom jsem si ale všimla, že  má i komentáře typu:" Jsi super, haterů si nevšímej!" Atd. To mě už znepokojilo. Prosím, přihlaste se, komu se jeho písničky líbí? Pár vás je. Ok, ok, text má fajn, střih ujde, kamera též, ale asi vám nedošlo, že to všechno dělaj jeho rodiče nebo brácha!  Já nechápu, jak se to někomu může líbit. Ta rodina neni zdravá....tak to by bylo vše o naší "milované" rodince ochlasty, zlatokopky, hnusáka a bobra! Konec!


PS: Už se těšim na ty komentáře typu:

"Ty jen závidíš!"

"Misha je náhodou v pohodě, jediný co umíš je urážet!" 

"Měla bys dostat ban!" :DD

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Taky ho nemám ráda. Je to jen malej kid, ale není potřeba mu a jeho rodině hned nadávat. A na tom, že má křivý zuby, záleží? Vždyť je to jenom vzhled a pokud ho nenávidíš kvůli tomu, tak jseš povrchní. Nechci, aby to vyznělo moc špatně, ale soudit podle vzhledu?

A jenom k těm písničkám, všechny mají stejný rytmus, podobné rýmy, jen pár změněných slov, prostě oddrhovačky. Rozhodně se to nedá považovat za kvalitní hudbu. Vlastně mi to vůbec nepřipadá jako hudba, ale to už je můj názor.

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

jednička68VIP(YouTube,Minecraft,blogy :...)

minecraft byl fajn a líbil jse mi smajl ,ale jednoho dne vznikl tenhle ********* song který mi zničil život smajl ,obzvlášt když natočil s mojí oblíbenou youtuberkou girlfriend tag smajl .měla jsem chut se zabít smajl .ale neudelala jsem to.

jednička68To se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.