Všechno o všem

Ahoj hokeji, zase za rok

Ahoj, jak asi už víte, v hokeji jsme prohráli. Můj názor je, že jsme to vyhrát mohli. Přece jsme vyhráli nad Rusama, ale nad Američanama ne?! Nesnáším ty kecy reportérů, že to bylo 50 na 50. Prostě jak je brání. Nemůžou prostě přiznat, že mohli podat lepší výkon? Ach jo, dost mě ty naši zklamali, ale co, je to jen hra. Jaký je váš názor?

Komentáře

CatherineVIP(♛Nadpřirozeno♛)

Můj názor je takový, že rozhodčí nadržovali Američanům. Ten gól, co dali neměl platit, když našemu rozřízli ret, nepískalo se to a hrálo se dál. Je toho hodně, co bych mohla říct o rozhodčích.
Ale zase Američané byli rychlí a podle mě hráli i lépe než my.
Měli jsem hodně šancí, ale ten gól tam prostě nepadl. Až na ten jeden, který jsme dali díky trestnému střílení. (Už nepočítám nájezdy)
Ale zase na druhou strnu se musí uznat, že jsme v týmu měli snad 13 nováčků, kteří ještě na mistrovství nebyli a jak jsem se s nimi dostali daleko, měli jsme skvělé brankáře a výborného trenéra.
Je škoda, že jsem celou dobu jen vítězili, kromě prohry s Dány a teď jsme prohráli.
Ale snad se nám příští rok podaří vyhrát zlato smajl

CatherineTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Hanulak(Píšeme povídky a příběhy)

Můj názor je, že rozhodčí američanům jasně nadržovali, a my jsme hráli min. dvě oslabení naprosto bezdůvodně, zatímco Amíkům přibližně čtyři zákroky nebyly vůbec odpískány.

Samozřejmě, nemůžeme hned všechno vrhat na rozhodčí. Naši byli pomalejší a méně pohybliví, než jsme byli zvyklí z předchozích zápasů.

Je to hrozná škoda, ale sláva vítězům, čest poraženým.

Bohužel si ale nemyslím, že naši ''drazí'' amíci postupují zaslouženě...

HanulakTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.