Všechno o všem

Mini příběhy

Ahojky, ráda bych začala novou kapitolu. Budou to takové mini příběhy.....a jak to pochopíte? Většina bude vymyšlená mnou, ale některé najdu na youtubu nebo na google, ale chci aby jste si z tohoto něco vzali.:) Jinak je každému něco napíšu:)

HPD.CZ PŘÍBĚH

Jednou byla na hpd.cz dívka s přezdívkou Kačíček. V realu byla Kačka. Jednou se rozepsala s dívkou která měla přezdívku Lilča. V realu to byla Lili. Kačka jí o sobě prozradila vše možné. Za to Lili...byla spíše utajovaná. (:D divný slovo) Kačka jí napsala hodně věcí jako např. Nesnáším Rumy, je mi 14 let a daleko více a osobnějších věcí které by možná ani neřekla kamarádkam v realu. Jednoho dne se dívky rozhodly, že se potkají i v normálním světě. Kačka je moc moc moc těšila a předtvovala jsi jaká je asi Lili. Myslela si, že je moc krásná blondýnka s vlasami až do pasu má krásné modré oči a je dokonale namalovaná. Má krásné tělo a je sportovně založená. To si Kačka jen myslela. Jednoho dne se teda potkali. Ke Kačce přijela na vozíčku silnější Rumka s krátkými vlasy. "Co tu chceš?! Kdo jsi?!" zeptala se Kačka dívky. "Kačí to jsem já.....Lili" řekla smutně Lili a podívala se jí do očí. "To je blbost!" vykřikla Kačka a čekala dál jestli ještě nepřijde jiná dívka. "Myslela jsem, že jsme kamarádky." řekla se slzami v očích Lili a pomalu jela s invalidním vozíčkem pryč. Kačka tomu pořád nevěřila a tak na ní křikla:"My dvě se neznáme ty hnusko jedna!!!" Lili jela pryč úplně ubrečená. Kačka tam čekala až do noci. Potom šla domů a rozbrečela se. Doma napsala Lilče zprávu: Jak to, že jsi nepřišla?. Lilča na to odpověděla: Ale Kačí já tam byla. Kačce to konečně docvaklo. A napsala: Ty **** jedna!!!!!! Lilča už nestila odpovědět, protože už byla v ignore listu. 


Doufám, že vám docvaklo to, že nevíte s kým si tu píšete. A, že nevíte komu píšete své osobní informace. Jo a tento příběh se opravdu stal akorát pod jinými jmény. 


Komentáře

magi42

ta Kačka byla ale blbá vždyt' u kámošů nezáleží na vzhledu ale na tom co k nim cítíte

magi42To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.