Všechno o všem

DIY - #Sliz jen z lepidla?!

Ahojky! Dneska to bude po dlouhé době DIY. Dneska jsem takový rozepsaná, že bych články vydávala každou minutu, ale pak mě napadlo, že udělám po dlouhé době DIY. Bude to na sliz. Já k tomu mám ještě takovou historku. Kdo chcete, přečtěte si ji, kdo ne, můžete jít rovnou na návod. 

HISTORKA SE SLIZEM:

Už několik měsíců jsem prohledávala internet a snažila jsem se vytvořit sliz. Já totiš takové blbosti sbožňuju. Ale vždycky mi z toho vyšla jen taková tekutina. Prostě obarvená voda. Dost mě to štvalo. Až jednoho dávného dne (včera), jsem něco smatlala podle vlastního receptu a mám sliz!:) Jsem z toho naprosto nadšená. Takže tady máte můj návod. 

NÁVOD: 

Budeme potřebovat:

- Misku

- Kelímek 

- Horkou vodu (Ne vařící)! 

- Herkules

- Průhledné tekuté lepidlo, nejlépe pritt. 

-  Špejli

- Třpytky (Není nutné)

- Tempery (Není nutné)

Postup:

Vezmeme si misku a dáme do ní zrhuba polovinu balení prittu. Potom si vezmeme herkules a dáme do misky tolik, jako jsme do misky prittu. Potom to zamícháme a už to v podstatě máme, protože by se vám měl vytvořit ten sliz. Hodně míchejte. Potom pokud nechcete mít sliz bílý, vezměte si třpytky a nasypte je do misky a vyválejte v nich sliz. A nakonec přidáme temperu a všechno to zamícháme. Potom už sliz skoro máte. Nakonec, aby barva na slizu držela si vezměte kelímek a natočte do něj teplou až horkou vodu. A dáme do ní sliz zhruba na deset sekund. Víc ne, protože by se vám rozpustil. A máte to!:) 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.