všechno možný od ManycMic

Jak si vytvořit jednoduchý účes do školy

1 CULÍK
Vyberte si mezi uhlazeným a ležérním culíkem. Pokud si chcete učesat uhlazený, dobře si učešte vlasy a zvažte jejich vyžehlení, než začnete. Pro ležérní a trochu rozcuchaný vzhled, který je velmi roztomilý, nechte vlasy přirozené, tak jak jsou.



Všechny vlasy sčešte na hlavě dozadu. Culík může být posazen nízko, vysoko nebo uprostřed, záleží jen na vás.

3
Učešte si vlasy, aby v nich nebyly zacuchané smotky. Můžete použít hřeben, nebo si vlasy alespoň projet prsty, zatímco je hromadíte v dlani. Pokud chcete neupravený culík, nemusíte kontrolovat, zda jsou vlasy zacuchané.

4
Zajistěte culík gumičkou. Gumička musí být utažená poměrně pevně, aby se culík nerozpadl. Buď použijte úplně jednoduchou gumičku v barvě vlasů, nebo použijte roztomilé a barevné gumičky. Když přidáte mašli, zase posunute svůj look jinam.


Zkuste vychytávku v podobě omotání. Vytáhněte z culíku tenký pramínek vlasů. Omotejte ho okolo gumičky a zajistěte pérkem nebo vlásenkou. Gumičku tak zakryjete a vytvoříte elegantní účes.
Doporučujeme pérka v barvě vašich vlasů, která jsou méně nápadná.
Pokud chcete culíku dát šťávu, můžete místo gumičky použít barevnou stuhu nebo mašli. Mašlí můžete také ovázat gumičku, culík bude lépe držet.




1 PŮL CULÍK
Rozdělte si vlasy na dvě vrstvy. Měla by vzniknout horní a spodní vrstva vlasů.

2
Vezměte horní vrstvu vlasů. Stáhněte horní vrstvu dozadu z obličeje, jako kdybyste dělali běžný culík. Zajistěte gumičkou.

3
Nechte zbytek vlasů volně splývat. Druhou vrstvu vlasů můžete natočit nebo narovnat, nebo prostě nechat tak, jak je.


1.RYBÍ COP

Rozdělte své vlasy. Udělejte to buď přímo uprostřed a rovně dolů, nebo na straně (pokud chcete vypadat starší). Vlasy rozčešte, aby v nich nebyly zacuchané chomáče.

2.

Překřižte pramínek z pravé části vlasů směrem do levé. Vytáhněte pramínek z vnějšího okraje vlasů a překřižte ho. Pro opravdu složitý rybí cop si vybírejte co nejmenší pramínky vlasů.

3.

Překřižte pramínek z levé strany na pravou. Vezměte pramínek z vnější strany levé části vlasů a položte ho křížem tak, aby byl přes předchozí pramínek z pravé strany.

4.


Pokračujte v pletení a střídejte strany, ze kterých pramínky nabíráte. Jak budete pokračovat níž a níž, uvidíte, jak se na copu objevuje krásný vzorek jako na rybím ocasu.

5.Zajistěte konec gumičkou nebo sponkou .


jesli vám blog pomohl určitě dejte + budu moc ráda 

použite informace jsou zkopírovány z wikihow kde najdete snad cokoliv :D

http://cs.wikihow.com/Hlavn%C3%AD-strana

PS:jestli vám odkaz nejde spustit zkopírujte si ho a dejte do vyhledávače






Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.