vava.blog

Halloween dekorace

Ahoj, další halloween článek. Doufám, že se bude líbit. Mé předošlé články byly o nehtech a o líčení 

Dnešný článek je o dekoracích, jestli si to doma chcete trochu tematicky vyzdobit. 


1. Dveře 

Tohle je moc jednoduchý, já to doma taky mám. Stačí si z barevného papíru vyrobit pusu, obočí a oči a tak to nalepit na dveře. Ale jestli máte doma barevné lepící pásky, stačí to tam nalepit. :)



2. Okno 

Z černého papíru si vystřihněte obrys něčeho, co jsi chcete dát na okno a pak to tam nalepte průsvitnou lepící páskou. Když večer zažnete, bude to vypadat skvostně. 


3. Svícen mumie 

Skleničku obmotáte obvazem a nalepíte na to oči. 


4. Dýně trochu jinak

Tedy, dýně to vůbec není, ale je to děsivý. Jestli nemáte místo na dýni, nebo se vám ji prostě nechce vyřezávat, udělejte si tohle. Do ruličky od toaletního papíru vyřežte oči. Vložte tam světýlko ( napr. glowstick ) a valožte někde na parapetu. 


5. Girlanda 

Nebo si z papíru můžete udělat nějakou girlandu. 


6. Monstra 

Z plechovek zlepíte etiketu, obarvíte je a dáte si je ... na okno? No prostě někde. Podobnou verzi si můžete udělat i z ruliček od toaleťáku. 



7. Schodiště 

Tak jestli doma máte schody tak tohle je ten nejlepší nápad. z černého papíru si vystřihněte krysu a nalepte ji na schody. 


8. Spirálový duch 

Udělejte velkou spirálu, na kterým konci bude duch. Pak to vystřihněte a udělejte mu oči. Pověste to na nějaký povraz a připevněte k něčemu.

 




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.