vava.blog

Zimní Must-have

Ahoj!! O pár dní tady budeme mít nový rok, a pak ještě dva zimní měsíce. Tak jsem udělala článek o věcech, bez kterých se v zimě nezaobejdete. 

 

1. Balzám na rty

Časté střídaní tepla v domě a zimy venku nám vysušuje jak pleť, tak i rty. Dobré balzámy jsou třeba EOS, BabyLips a nebo taky obyčejné z lékárny. Je jedno, jaký si koupíte, ale hlavně si ním natírejte rty každý ráno. Já to tak nedělala, a popraskali mi rty a pak to bolelo. 



2. Krém na pleť 

Ne jenom rty, ale taky pleť trpí. Zabráníte tomu tak, že si budete natírat ruce a tvář každý ráno. Měli by jste tyto věci zaradit do svojí raní rutiny. Ruce i tvář tak budete mít hebké a hlavně nevysušené. 



3. Teplé oblečení 

I když nesněží, zima je. Já vždycky, když jdu ven, mrznu. A tak mám v šatníku mnoho zateplených legín, svetrů, rukavic, bund a teplých bot. Věřte, že i z toho se dá poskladat hezký outfit. 


4. Termoska 

V zimě, když jdete do školy, nebo jen na výlet, zahřeje vás čaj. Samozřejmě, asi nemusím říkat, že díky termosce zůstane teplý. Dají se vybrat i nějaké cool s originálním dizajnem, ale dobré jsou i obyčejné. 


5. Vánoční věci 

Co je na zimě hezčí než Vánoce? Já osobně miluji, když vidím, že jsou všichni spokojení s dárky co jsem jim koupila. Vím, že je pozdě na tento bod. A taky tohle není věc, kterou potřebujete, jenom je hezké, když si máte. Já mám ponožky s perníčky :) 









Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.