Abbey Bominable Icy Makeover
Hra - Abbey Bominable Icy Makeover
Video se načítá
Papa´s Freezeria
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Vlkodlak? Kočka? - Horory

Tohle je příběh, jeden z mále který jsem si nevymyslela, stal se asi před třemi lety. Dodnes netuším co to mohlo být, možná kočka, možná pták, a možná, možná něco úplně jiného......



Jako každé léto jsem přijela s rodiči na chatu, hrozně jsem se těšila až zase uvidím kamarády. Tenkrát, jsme byli všichni zaujatí seriáli jako Dobyvatelé ztracené pravdy, nebo knížkami jako klub záhad.

Kamarád , já a ještě pár dalších jsme se rozhodli že budeme pátrat po něčem co se objevilo v zahradě tři domy od nás. Byla to zvláštní zahrada, tolik stromů , vysoké trávy a keřů, skoro jako v divočině.Hotový ráj pro nadpřirozené bytosti, nebo pro naši představivost?

Stalo se že kamarádovi utekla slepice kterou měl hlídat, byla noc a bylo mu jasné že jí musí najít pokud nechce dostat vynadáno. Přelezl plot a hledal v oné tajuplné zahradě. Došel skoro až k malému zahradnímu domku a uslyšel šustění listí, opatrně se přiblížil aby slepici nevyděsil, v tom na něj ze tmy vykoukly dvě velké svítivé oči. (podle jeho slov) raději pomalu odešel a rychle přelezl přes plot, slepici našel jak se prochází po zeleninovém záhonku.

Druhý den mi to pak všechno vyprávěl, tvrdil že to zvíře bylo větší než kočka, nevím co je na tom pravdy, nebyla jsem u toho, ale vždy když procházím okolo té zahrady mám divný pocit. Takové mrazení v zádech.



Tak to je vše lidi, byla to kočka , nebyla? Nebo si prostě ze mě kamarád vystřelil?




Komentáře

twailight(Svět Fantazie ^^)

dneska jsme si s kámošem volali, já se ho zeptala jestli si ze mě nedělal srandu a co myslíte? Je ........ , no vynadale jsem mu ale ten příběh je pořád zajímavý ne?

twailightTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.