My Dolphin Show
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
Sulk Riders
Hra - Sulk Riders
Video se načítá
Spy Barbie Accident
Hra - Spy Barbie Accident
Video se načítá
Ashtons Family Resort
Hra - Ashtons Family Resort
Video se načítá
Love Me
Hra - Love Me
Video se načítá
Witch Room Decorate
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá
Anna Frozen Real Haircuts
Hra - Anna Frozen Real Haircuts
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Povídka na přání pro : Rive

Jmenuji se Emma Stoneová, je mi patnáct let, žiji v malém městečku na okraji země, jsem vcelku normální dívka, až na to že ovládám jisté věci, magii.

Musím si dávat pozor, lidé jsou podezřívaví, všímají si věcí a já musím být opatrná. Už jednou jsem byla málem odhalena, dívky ve vesnici mě viděli jak se vznáším dva metry nad zemí. Bylo těžké jim vysvětlit že to byly "jen" provazy a neviditelná vlákna.

Celý můj život jsou jen lži a přetvářka, musím předstírat že jsem normální, že naše rodina je normální, že je vše tak jak má. Ve skutečnosti jsem nebezpečná, jako tikající bomba, ještě plně neovládám své schopnosti a bojím se o své blízké.

Před týdnem se stala hrozná nehoda, popálila jsem jednu spolužačku, tím že jsem se jí jen dotkla, je konec jsem odhalena, musím utéct!

Stojím na silnici, naposled se loučím s městem, rodině jsem nic neřekla, neunesli by to, se slzami v očích a s těžkým srdcem se otáčím a mířím dál, pryč, tam kam mě srdce potáhne a tam kde budu v bezpečí. Budu muset trénovat a naučit se ovládat dar , jež mi byl dán, potom se vrátím, jednou, možná....

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.