Pony Run
Hra - Pony Run
Video se načítá
Pets Real Haircuts
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
King Pin Bowling
Hra - King Pin Bowling
Video se načítá
Outfits Tonight
Hra - Outfits Tonight
Video se načítá
Apple Season
Hra - Apple Season
Video se načítá
Yetisports 1
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Frozen Elsa Makeover
Hra - Frozen Elsa Makeover
Video se načítá
Shopaholic Models
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Frozen
Hra - Frozen
Video se načítá
Anna's Royal Horse Caring
Hra - Anna's Royal Horse Caring
Video se načítá
Cinema Slacking
Hra - Cinema Slacking
Video se načítá
Zachraň Šneka
Hra - Zachraň Šneka
Video se načítá
Thingdom
Hra - Thingdom
Video se načítá
Mega Anime Avatar
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Elsa Drum Lesson
Hra - Elsa Drum Lesson
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Panenka - Horory

Pravděpodobně každý znáte tuhle povídačku, u mě to byl vlastně první horor který jsem kdy slyšela, a kde jinde než ve škole že :D, tam se toho napovídá, hlavně o hodinách. Doufám že se vám bude líbit, stejně tak jako mě když jsem ho slyšela poprvé....


Anežce bylo právě sedm let , a byla na to patřičně hrdá. Babička jí slíbila že když je tak velká může si dárek k narozeninám vybrat sama.

Anažka chodila s babičkou celý den po obcodech a nahlížela do výkladích skříní. Nakonec se zastavila u jednoho starého vetešnictví. S rozzářenou tváří běžela k babičce a ukázala jí co objevila. Ve výkladní skříni seděla hned vedle starého rezavého autíčka, rozkošná keramická panenka a blonďatými vlásky , růřovími šatičkami a roztomilým slamáčkem s červenou mašlí co jí padal do čela.

Babička se podivila , ale nakonec musela dát vnučce za pravdu, ta panenka byla opravdu krásná. A tak si za pár minut šťastná Anežka odnášela domů panenku.

Doma si s ní hrála na návštěvu a na školu, vařila jí v dřevěné kuchyňce co dostala od maminky k vánocům.

Večer  jí uložila do postýlky kterou vyrobila z kartonové krabice a přikrila jí maličkou peřinkou. Když jí sundala slamáček všimla si že má panenka na čele číslo - 13. To jí ale vůbec nevadilo, byla to ta nejkrásnější pananka jakou měla a vůbec číslo zakryje slamáček!

Bylo ještě brzo a tak se šla dívat dolů do obívacího pokoje na televizi. Brzy byla unavená a rozhodla se jít spát, když ale přišla do pokoje, její nádherná nová panenka nebyla ve své postýlce. Rozplakala se  a šla ji hledat.

Když scházela dolů do obýváku uslyšela : ,,Tady , Tady nahoře!" Anežka byla ještě malá a věřila že hračky dokáží mluvit, teď jako by měla druhé vánoce, vyběhla po schodech nahoru , ale nikde nikdo. ,,Dole dole v kuchini." ozvalo se a doprovázel jej stříbřitý , zvonivý smích.

Anežka štěstím bez sebe seběhla po schodech do kuchyně, ale opět nikde nikdo, a v tom se ozval odporný crčivý hlas ,,Za tebou!" Poslední co Anežka té noci viděla byla její panenka s nožem v ruce, a s ošklivě skrouceným obličejem.

Druhý den jí našlay, a hned vedle ní její sladkou panenku s nevinným úsměvem na rtech a s číslem na čele které bylo - 14....

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.