Unfair Mario
Hra - Unfair Mario
Video se načítá
Air Voltar
Hra - Air Voltar
Video se načítá
My Little Pony Surprise Party
Hra - My Little Pony Surprise Party
Video se načítá
Little Princess Hair Salon
Hra - Little Princess Hair Salon
Video se načítá
Animal Shelter
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Element of Earth
Hra - Element of Earth
Video se načítá
Smoothie Quiz
Hra - Smoothie Quiz
Video se načítá
Dora Ski Jump
Hra - Dora Ski Jump
Video se načítá
Bratz Little Pony
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Kitty Slacking
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Block Story
Hra - Block Story
Video se načítá
Forest Hedgehog
Hra - Forest Hedgehog
Video se načítá
Barbie Xmas Real Haircuts
Hra - Barbie Xmas Real Haircuts
Video se načítá
Doodle God
Hra - Doodle God
Video se načítá
Frankie Stein Hairstyles
Hra - Frankie Stein Hairstyles
Video se načítá
Snow & Spa
Hra - Snow & Spa
Video se načítá
Scooby Doo Big Air Snow
Hra - Scooby Doo Big Air Snow
Video se načítá
Emo Party Prep
Hra - Emo Party Prep
Video se načítá
Barbie’s Lovely Hair Care
Hra - Barbie’s Lovely Hair Care
Video se načítá
Sports Heads Ice Hockey
Hra - Sports Heads Ice Hockey
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Dívka bez stínu 6

Eliška přišla pozdě, vypadala dost vyděšeně a ani na přestávku nesundala tu lahvičku z lavice. ,, Co je to? Tvoje nová pleťová maska?" zeptala se barbie a vzala lahvičku do ruky ,, Polož to dělej!" vyštěkla na ni Eliška takovým tónem který jsem u ní v životě neslyšela. Barbie se lekla, pak se ale škodolibě usmála ,, Nechceš se dělit nevadí!" křikla a vychrstla modrou tekutinu na Elišku. Ta vstala a vlepila ji parádní facku. Já opravdu málem začala tleskat!

Barbie s rudým otiskem na tváři , se vyřítila ze třídy. Za chvíly přišla ta příšerná angličtinářka a odvedla si ji do kabinetu.


*****

Zazvonilo, vyběhla jsem ze třídy a čekala před sborovnou, nějákou chvíli to trvalo, pak ale vyšla Eliška. Nevypadala vůbec smutně, ani naštvaně a to celou hodinu strávila s tu nejprotivnější učitelkou co znám. ,, Co říkala?" zeptala jsem se pohotově. ,, Nic důležitého." řekla znuděně a pak mě zastavila. ,, Musím ti něco důležitého říct, dnes odpoledne přijď na roh Jilmové a Dvořákové." zněla velice naléhavě, a tak jsem přikývla.

Odpoledne bylo krásně, svítilo slunce, na nebi ani mráček a já mířila alejí v parku přímo na určené místo. Už z dálky jsem zahlédla Elišku jak tam nervózně přešlapuje. ,, Ahoj!" zavolala jsem a ona mi zamávala. ,, Děje se něco?" zeptala jsem se když jsem uviděla její ustaraný výraz. ,, Jestli jde o barbie, tak se postarám že..." ,, Ne nejde o barbie!" přerušila mě a tvářila se jako na pohřbu. ,, Jde o tebe! Měli by jsme jít ke mně." navrhla a já jí následovala. Šli jsme celkem dlouho, až ke konci vesnice, kde stáli opuštěné polorozpadlé vily. Zabrala za dveře jedné z nich a vedla mě nahoru po schodech.

Všude byl prach a pavučiny, dostala jsem strach. Když otevřela jedny dveře objevil se za nimi docela malý útulný pokoj. Sedla jsem si do křesla a ona na postel naproti mě. ,, Máš to tu pěkné!" prohlásila jsem .,, Ano celkem ano, ale to teď není důležité. Musíš mě teď dobře poslouchat !" řekla a já přikývla.

Nadechla se a ztěžka zpustila : ,, Mé pravé jméno je Elisabeth Mona Roseová, a jsem tu abych tě chránila."

,, Notak dost srandy Eli, teď mi naháníš fakt strach!" namítám a opravdu mě lehce mrazí v zádech.

,, Nepřerušuj mě prosím. " odmlčela se jako by váhala zda má pokračovat ,, Je tu něco co nevíš, co ti mělo být utajeno, jsi totiž adoptovaná!"

Ztěžka jsem vydechla a snažila se to vše něják zpracovat, tohle byla ošklivá sranda ,, Přestaň!" okřikla jsem ji a zvedla se k odchodu.

,,Ne ! Počkej! Musíš to vědět, jsi z mého rodu z rodu Roseových!" křikla a já stála jako přimražená. ,, Takže ty jsi má sestřenice?" zeptala jsem se nejistě. ,, Spíš tvá pra- pra- prateta." vytřeštila jsem oči.

Další kapitola

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.