My Cute Pets
Hra - My Cute Pets
Video se načítá
Doggy Day Care
Hra - Doggy Day Care
Video se načítá
Sue Cake House
Hra - Sue Cake House
Video se načítá
Monster High Rock Band
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Jennifer Rose: Cat Grooming
Hra - Jennifer Rose: Cat Grooming
Video se načítá
Pou Tooth Problems
Hra - Pou Tooth Problems
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Dětský pokoj - Horory



Alice jela se svými rodiči a mladší sestrou na výkend k tetě. Její teta měla veliký dům s mnoha pokoji. Alicčini rodiče byli v pokoji v prvním patře naproti pokoji tety a strýce. Děti měli pokoj v podkroví, Alicčina sestra byla v pokoji se sestřenicí a Alice měla vedlejší pokoj jen a jen pro sebe.

Teta společně s jejími rodiči se rozhodla jet nakoupit do nejmenovaného nákupního centra ( TESCO), a tak děti zůstali doma sami. Alice jim dělala v kuchini oběd, když v tom uslyšela ze svého pokoje rány, šla se podívat jestli to nejsou holky, jenže ty seděla v obýváku a koukali na televizi. Vylekalo ji to, ale pak to hodila za hlavu.

Rodiče přijely až pozdě odpoledne, byli unavení a tak nechaly holky aby si šli hrát ven. Vrátily se až večer, a šli rovnou spát. Uprostřed noci Alici probudilo škrábání a bouchání co jakoby vycházelo zpoza skříně. Tu noc už Alice neusla.

Druhý den přišla k rodičům a všechno jim pověděla. Bylo na nich vidět že to jimi otřáslo. Chvíli mlčeli. Pak se ale dali do vysvětlování.


V tom domě kdysi Bydlela dívka se svým otcem, ta dívka milovala chlapce z blízké vesnice, ale její otec jí zakázal se s ním stýkat. Jednou večer se do jejího pokoje chlapec vkradl aby spolu mohli alespoň chvíli být.

Dívka seděla na posteli a usedavě brečela, když se jí zeptal co se stalo, ukázala svůj zásnubní prstýnek. Její otec jí našel bohatého muže, kterého ale nemilovala. Nechtěla si ho vzít a bez chlapce z vesnice nemohla žít...

Druhý den ráno je tam našel oběšené její otec.


Alice byla naprosto vyděšená, a nikdy už do toho pokoje nevkročila.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.