Totální Blbosti

Strašidelný dům 2

Jestli jste první díl nepochopily, v tom případě ten druhý ani nečtěte. Nechci vás urazit, ale přijde mi to jako dobrý nápad.

_________________________________________________________________________________________

,,CRRRRRRRR!!!!!!" Zazvonil mi budík a já se probudila z toho hrozného snu. Seběhla jsem dolů a nasnídala se. Ve škole jsem si povídala s Bellou a Kate. ,,Také jste si všimly že tu není Bety?" Řekla dost roztřeseně Bella. ,,Jo..." Odpověděly jsme. Když jsem holkám řekla co se mi zdálo, byla jsem vyděšená, když mi řekly že to samé se zdálo i jim. Někdy mi přijde že tohle celé je sen a já jsem celý život v nějaké nemocnici a bojuju o holý život. Když jsme vyšly ze školy, jakoby.... jakoby jsme prošly portálem. Všude bylo ticho a najednou se ze slunečného dne stala bouře. Všechny jsme se pevně držely za ruce a křičely co se to děje. Pak se nebesa uklidnila a my jsme před sebou uviděly dívčí postavu. Byla to Bety. Šla k nám blíž a blíž. Když už byla u nás. Změnila se na.....starou babičku? Ale i tak jsme se lekly. Strnule jsme stály na jednom místě a nemohly jsme se pohnout. Pak zase zmizela a vyjasnilo se. Všude zase normálně chodily lidé.....,,Třeba....Třeba to byla budoucnost našeho města! Co když celé město padne popelem!? A co když všichni lidé na zemi vyhynou?!" Křičela Bella a pak utíkala směrem k domovu. ,,Co když má Bella pravdu?! Co když tu všichni zemřeme?!" Šeptla jsem potichu Kate do ucha. Ta se na mě zděšeně podívala a řekla. ,,A nebo.....Pomsta!" ,,Jak to myslíš Kate?!" Vyhrkla jsem ze sebe. ,,Jdeme....Něco ti ukážu..." Vzala mě za ruku a šly jsme k ní. Oddechly jsme si, protože už rodiče Kate byli zpět. Vešly jsme do jejich ložnice a Kate vytáhla staré album. V něm byly tak padesát let staré fotky. ,,Tady to je!" Vykřikla Kate a ukázala mi fotku své babičky sedící vedle té co viděly dnes v té podivné budoucnosti. ,,To je paní Beatrice. Byla to kamarádka mé babičky. Ale podle toho co mi, když mi bylo pět babička vyprávěla, jejich přátelství dopadlo velmi špatně.,, Řekla Kate a pak se zamyslela a vykřikla. ,,Co když se chce pomstít mé rodině?! Co když jde po mě a Bety nebyla Bety ale jen tělo do kterého se převtělovala aby se dostala blíž ke mě?!" ,,Hlavně se uklidni Kate! Takhle nic nevyřešíme!" Řekla jsem jí a znovu se podívala na fotku té staré paní.

Tohle už vážně nebylo normální a nakonec si připadám jako v noční můře, za které není úniku. ,,Dnes večer přespíš u nás. Pro jistotu..." Řekla jsem a Kate mi otřeseně řekla že jo. Když odbila půlnoc, už jsem skoro usínala když......

 Pokráčo příště :D.

Tenhle díl asi není moc strašidelný ale pokusím se vymyslet něco lepšího :D.  

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.