Totální Blbosti

Paradoxy dnešní doby

Čauko, zdravím u dalšího článku! 

-----------------------------------------------------



Těch paradoxů je opravdu mnoho, ale já je tu samozřejmě nebudu všechny vypisovat. První takovou větou k zamyšlení je: "Dříve všichni měli koně a ti bohatší auta, dnes mají všichni auto a ti bohatší koně." 
Našla jsem to na internetu, měl to být asi původně vtip, ale díky tomu jsem se inspirovala k tomuhle článku, protože to je vlastně pravda. Ne každý si vždy může něco dovolit, že? Všechno se to za tu dobu otočilo. 

---------------------

Pak jsem na jedné stránce našla spoustu takových paradoxů, ke kterým bych se chtěla osobně vyjádřit a stejně tak můžete i vy v komentářích :) 

1. "Učíme se jak vydělat na živobytí, ale ne jak žít." Tohle je podle mě krásně řečeno, protože všichni se v dnešní době ženou jenom za penězi, vytahujeme se majetkem, ale jen málokdo z nás se snaží žít i jiným způsobem....A jediná výmluva k tomuhle je "Není čas." Známe to. 

2. "Naučili jsme se pospíchat, ale ne čekat." S tím souhlasím. Kvůli tomu věčnému pospíchání je také méně pozornosti na silnicích a proto tolik dopravních nehod. Ženeme se, protože jsme se nenaučili udělat si ten zpropadený čas.  

3. "Přidali jsme roky životu, ale ne život rokům." This is sad... :( V podstatě všichni vedou nudný život... 

----------------------- 

Tyhle tři věty mi přišli takové nejzajímavější k zamyšlení, každý ovšem máme svou hlavu a tak někoho možná nezaujali. 
To by bylo z dnešního článku vše, přeji hezký den :) 


Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

V podstatě všichni vedou nudný život? Huh? Ehm... Řekla bych, že zábavní průmysl spíš roste. Máme čím dál tím větší možnosti, co se týče kroužků a různých činností..
Jaký si ho kdo udělá, takový ho má. smajl

Clawdeen77To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.