Totální Blbosti

Among Vampires (part four)

No takže po sto letech jsem tu zase se svým: Mezi Upíry a dnes to bude asi kratší, podle toho jak zbyde čas. Tak začínáme!

Když jsem se probudila a Max už byl připravený do školy. Dneska se mu fakt vyplatilo si vzít všechny učebnice a sešity s sebou. Řekla jsem mu, že se musím převléct, tak že musí jít na chvilku pryč. Vzal si jen tašku na rameno a šel. Oddychla jsem si a popadla na sebe pár hadrů, které jsem měla už připravené. Každým okamžikem jsem myslela na Maxe a ve škole taky. Tomu já říkám: Fakt skvělé!

 

Kim je zase nemocná. Nemám si s kým povídat. O přestávce Maxe kámoši nějak naštvali...Nevím jak ale dost naštvaně odešel za třídy. Zajímavé bylo, že si vzal tašku...No a taky už nepřišel na hodinu. To by mě zajímalo...

 

Po škole jsem si ho všimla už bez batohu u domu, okolo kterého chodím domu. Nevypadal moc usměvavě. Přišla jsem k němu a zeptala se ho, co se stalo. Neřekl mi nic a dál jen posedával na zábradlí. Potom si povzdechl s stoupnul si a nevím proč mě jenom na chvilinku objal, ale hned mě zase pustil a odešel.

 

Pokračování příště...(za sto let)

Tak zatím ČČ! 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.