To je můj blog

To co nesnášíme na rodičích

Ahojky holky! Vítejte u dalšího článku! Dnes to bude: To co nesnášíme na rodičích ( Proč to vlastně říkám když jste si to přečetly v názvu článku?).

1. Příjdte ze školy a řeknete si: Konečně mám volno!!! Hned potom příjde tvá mamka či táta a poručí ti že musíš jít uklízet či se učit. Když odmítnete stejně to k nikam nevede. Pak vám nezbývá nic jiného než se učit či uklízet. Jestli však nejste mazánek vašich rodičů můžete to alespon předstírat. Když už máte uklizeno či jste naučená vaši rodiče vám připomenou že ještě nemáte hotové úkoly... 


2. Když něco mají vaše kamarádky a vy to chcete taky většinou rodičům jako důvod proč to koupit řeknete: Holky to mají taky!!!! Většinou to ale moc nepomůže a nic vám nekoupí. Pak si třeba vaše mamka koupí něco co mají její kamarádky... Stalo se vám to?

3. Občas nemáte dobrý den a dostanete poznámku... Váš táta kouká na televizi a všechno ostatní absolutně nevnímá. Vy mu řeknete že máte poznámku. On odpoví takovéto hmmm... Vy jste štastné že to pochopil a nic se neděje. Večer řekne že se podívá do žákovské. A a pak vás ještě začne obvinovat že jste mu neřekly že jste dostaly poznámku... 

4. Koukáte na televizi, máte něco rozkoukaného a najdnou: Máma začne vysávat, OMG!!!

5. Jsi venku z kámoškama, jsi za hroznou frajerku. Najednou potkáš mámu. Jako naschvál s tebe začne dělat největšího debila, zeptá se tě jestli ti není zima, jestli nemáš hlad, že máš být v 18:30 doma aby jsi byla v 20:00 v posteli jinak se probudíš s špatnou náladou... A to nejhorší je že to říká nahlas před ostatníma!

Doufám že se vám to líbilo, sice to bylo krátké... Ale jestli jo nezapomen zanechat plusko XD!!! Příště, ahooj!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.