To je můj blog

PARANORMAL STORY

Ahojky holky, po dlouhé době čtete další můj článek... Tak jdeme na to!


Emily šla domů, už se těšila jak pozdraví svého králíka Ferdu a odpočine si po náročném školním dnu. Přišla domu vzala zbytek mrkve a zamířila k Ferdovi kleci. "Ferdo, kde jsi?" zeptala se v podstatě pro sebe.  Prohledala celou klec, ale Ferda nikde. Že by jí mamka neřekla, a vzala ho na veterinu? Snad jo, pomyslela si Emily. Uvařila si čaj a šla si lehnout k sobě do pokoje. "Ách, ách" zalapala po dechu, uviděla Ferdu ležet uprostřed pokoje, pod ním vzkaz: Adelheid. Emily si rychle klekla a vzala do náručí svého mazlíčka, bylo jí jasné že už nežije.

Tu noc už nemohla Emily vůbec usnout, každá myšlenka se týkala Ferdy, a toho vzkazu, Adelheid, co to znamená? Její mamka už dávno přišla domů, ale myslela si že je to pouze nějaký hloupý vtip, a ještě Emily seřvala. 

Emily se probudila a hned zamířila do obýváku. "Tak málo hodin?"  zeptala se sama sebe. Ještě pořád nemohla z mysli vypudit tu hroznou vzpomínku na Ferdu, na vzkaz, na její marné hledání. Rozhodla se že půjde na krátkou procházku, byla v lese blízko mostu který spojoval její a sousední vesnici, když v tom se ozval z její kapsy zvuk vyzvánění. Zvedla to. Z telefonu se ozvalo: Je tam Emily Hunterová? Max leží v nemocnici, je ve špatném stavu... Není při vědomí. V tu chvíli se Emily zatočila hlava, Ferda, Max jediné dvě věci o které ji v životě šlo tu nejsou! Udělala asi čtyři kroky dozadu, padala.... Nikdy předtím se jí neulevilo tolik... Vybavila si její německou sestřenici Adélu (Adelheid!), která nedávno zemřela, zemřela vlastně kvůli Adéle, po hádce... Už nemyslela na nic, nemohla cítila jen jak jí opouští vědomí... Byla mrtvá.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.